Siamo dvynės prakalbo apie neįtikėtinai unikalų gyvenimo būdą ir atskleidė, ką iš tikrųjų reiškia gyventi tame pačiame kūne.

Dvynės Carmen ir Lupita Andrade yra artimos seserys. Neseniai apie savo ryšį jos prakalbo vaizdo įraše, kuriuo pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Dvynės, kai joms buvo dveji, persikėlė į JAV iš Meksikos ir dabar gyvena Konektikute. Kai jos gimė, gydytojai tėvams pasakė, jog mergaitės gyvens tik kelias dienas, vis dėlto dabar joms yra 23-eji.

„Jei viena iš mūsų yra pavargusi, kita gali būti produktyvi, turime dvi atskiras smegenis“, – pasakojo Carmen.

„Taip, viena iš mūsų gali būti pabudusi, o kita – užmigusi, nes, vėlgi, skirtingos smegenys. Mes esame du skirtingi žmonės“, – pabrėžė ji.

Tuo tarpu Lupita detaliau paaiškino, kaip valdomos jų rankos bei kojos.

„Mes negalime valdyti viena kitos galūnių pusių“, – sakė ji.

Carmen pridūrė galinti vairuoti, nes jaučia ir valdo dešinę koją. Siamo dvynės turi bendrą kraujotaką, todėl, pavyzdžiui, alkoholis jas paveikia vienodai, tačiau sotumo jausmas – skirtingas, nes turi du skrandžius.

„Mes esame du skirtingi žmonės, todėl turime du atskirus ID numerius, socialinio draudimo numerius“, – sekėjams priminė Carmen.


Dvynės prakalbo ir apie tai, kas nutiktų, jei viena iš jų mirtų, teigė, kad dažnai iš sekėjų sulaukia tokių klausimų, todėl nusprendė į jį atsakyti.

„Mes dalinamės bendra kraujotaka, todėl galiausiai prasidės sepsis ir akivaizdu, kad po kelių valandų ar dienų mirs ir kita. Tačiau mes vis dar gyvos, todėl kam mūsų to klausiate?“ – svarstė ji.

Dar vienas klausimas, kuris Siamo dvynių sekėjams neduoda ramybės – teisinės atsakomybės. Domėtasi, kas nutiktų, jei viena iš jų padarytų nusikaltimą.

„Niekada nedarėme nusikaltimų, tad iš kur mes galime apie tai žinoti?“ – sakė Carmen.

Ji taip pat kalbėjo apie santykius ir seksą, pavyzdžiui, paaiškino, kad jos abi serga endometrioze ir jaučia dubens skausmą.

Be to, Carmen su savo vaikinu Danieliu susitikinėja trejus metus ir pabrėžė – susitikinėja tik Carmen, o ne Luptia.

Anksčiau ji atskleidė, kad su juo susipažino pasimatymų programoje „Hinge“, 2020 metais.

„Niekada nebandžiau slėpti, kad esu Siamo dvynė, gavau daug žinučių iš vaikinų su keistais fetišais“, – paaiškino Carmen ir pridūrė iš karto supratusi, kad Danielis skiriasi nuo kitų vyrų.

„Jis neuždavė jokio klausimo apie mano būklę“, – sakė ji.

Ji taip pat pridūrė, kad Danielis ir aseksuali Lupita yra geri draugai.

Dvynės taip pat kalbėjo apie galimybę vieną dieną sukurti šeimą, tačiau atskleidė, kad negali susilaukti vaikų.

„Mes negalime turėti vaikų, o ir nenorime vaikų. Džiaugiuosi, kad mano partneris jaučiasi taip pat“, – paaiškino Carmen.

Merginos taip pat pasakojo, kad „dalijasi vidinėmis struktūromis“, todėl jų atskyrimo operacija būtų per daug rizikinga, be to, ne labai ir įsivaizduotų gyvenimo viena be kitos.

„Kartais dienos pabaigoje esame tiesiog išsekusios ir nenorime kalbėti. Tada, pavyzdžiui, naudosimės skirtingais įrenginiais tiesiog darome savo darbus. Aš turiu nešiojamąjį kompiuterį, o Lupita užsideda ausines ir klausosi muzikos. Visą gyvenimą buvome susijungusios, todėl nėra taip, kad norėtumėme būti atskirtos“, – sakė Carmen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją