Pasirodęs vaizdo įrašas sukurtas su Taylor Swift daina „But Daddy I Love Him“, jame matomos keturios dvynių ir Abby vyro Josho nuotraukos.

Vaizdo įrašas, surinko daugiau nei 3,4 milijonų peržiūrų. Jis prasideda kadru, kuriame Abby, Bretanė ir J. Bowlingas pozuoja su mergaite, vestuvių dieną laikiusią gėlių puokštę.

Antroje nuotraukoje Abby ir Bretanė įamžintos pasipuošusios vestuvine suknele, stovinčios kartu su J. Bowling, kuris apsivilkęs pilką kostiumą.

Paskutinės dvi nuotraukos, panašu, nėra darytos vestuvių dieną.

„#amžinai“, – rašoma šalia vaizdo įrašo.

Neilgai trukus po juo pasipylė komentarai.

„Per daug neatsakytų klausimų mano mintyse“, „Ar kiekviena iš jų gauna žiedą?“, „Turiu labai daug klausimų, jos neturėtų tiek laiko jiems atsakyti“, „Kas nutiktų, jei kita taip pat norėtų vesti?“, „Net nežinau, ką pasakyti, bet laimė yra laimė“, – rašė komentatoriai.

„Delfi“ primena, kad prieš kurį laiką paaiškėjo, kad realybės šou išpopuliarėjusi viena iš garsiausių Siamo dvynių Abby Hensel (34) jau kelerius metus yra sėkminga ištekėjusi už JAV pajėgų veterano Josho Bowlingo. Visgi dėl moters pasidžiaugę internautai prisiminė, kad jų iš tiesų yra dvi – figūruoja ir sesė Brittany. Tai tarp gerbėjų sukėlė nekuklių diskusijų apie sutuoktinių reikalus lovoje. Ir, pasirodo, tai kur kas sudėtingiau, nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio.

Vestuvinė nuotrauka buvo paviešinta ir dvynių Hensel „Facebook“ profilyje. Nuotraukoje J. Bowlingas stovi priešais baltai apsirengusias seseris ir laiko jų ranką.

Remiantis „Today“ pateikta informacija, dabar seserys Hensel dirba mokytojomis ir gyvena Minesotoje, valstijoje, kur gimė ir užaugo. Visgi pastaruoju metu gerbėjus domino ne moterų įprasta kasdienybė, o tai, apie ką vengiama kalbėti, – seserų ir naujojo vyro seksualinis gyvenimas.

Tad prieš atsakant į visiems rūpimą klausimą derėtų aptarti, kaip apskritai veikia Siamo dvynių kūnas ir jame esantys organai. Tiesa, iš užsienio žiniasklaidos galima pastebėti, kad kai kurie faktai apie moterų kūną nustebins ne vieną.

Hensel dvynių atvejis – vienas retesnių

Pasirodo, realybės šou išpopuliarėjusios Abby ir Brittany Hensel gali pasigirti ne tik dviem galvomis, bet ir širdimis. O žemiau juosmens – ir bendrais lytiniais organais.

Naujienų portale callywagandvagabond.com rašoma, kad dvynių kūnai įprastai susilieja, o šis išskirtinis moterų atvejis pasitaiko maždaug vienam iš 200 000 gimusiųjų. Taip atsitinka dėl to, kad praėjus kelioms savaitėms po apvaisinimo kiaušinėlis pradeda dalytis į du embrionus. Tačiau dažniausiai šis procesas sustoja dar nepasibaigęs.

Apie bendrus organus gydytojai gali pasakyti tik dvyniams gimus. Įprastai dvyniai susijungia ties krūtine ir pilvu. Bet sužinojus, kad turi daugiau nei vieną tą patį organą, planuojama operacija. Tiesa, yra 75 proc. tikimybė, kad šios operacijos metu išgyvens tik vienas dvynys.