Nuotraukoje, kuri akimirksniu išplito socialiniuose tinkluose matyti, kad nuotaka ceremonijos metu vilki baltą suknelę, o jos jaunikis pasirinko ne tokį oficialų įvaizdį – avėjo juodus „Crocs“.

Įamžintoje akimirkoje matyti, kaip jaunikis laiki savo nuotaką už rankų, sako priesaikos žodžius su nublizgintais „Crocs“.

„Įsivaizduokite, kad ruošiatės 3 valandas, o jūsų jaunikis pasirodo su kroksais“, – rašoma šalia nuotraukos.

Kai kurie socialinių tinklų vartotojai spėliojo, galbūt taip nutiko „netyčia“, kiti teigė, kad tai – „vidinis poros pokštas“.

Keli „Reddit“ vartotojai pažymėjo, kad nuotaka taip pat gali vilkėti „Crocs“, tačiau jos vestuvinė suknelė juos paslepia.

Žmonės diskutavo, kad moteris neprieštaravo dėl tokio jaunikio pasirinkimo, tačiau socialinių tinklų vartotojai to niekada nesužinos.

Tiesa, buvo ir neigiamai pasisakiusių šiuo klausimu, o vienas netgi parašė: „Crocs“ būtų teisėta priežastis prie altoriaus pasakyti „ne“.

Jaunikio „Crocs“ buvo labiausiai nuotraukoje aptarinėjamas prekės ženklas, tačiau svarbu prisiminti, kad vestuvinių „Crocs“ tendencija prasidėjo dar kelis metus prieš pasirodant tokiai nuotraukai.

Iki 2019 m. „vestuvinius“ „Crocs“ internetu pardavinėjo keli mažmenininkai. Vienas „Etsy“ mažmenininkas „BoHoPearlDesigns“ šiuo metu parduoda daugiau nei 10 skirtingų vestuvinių „Crocs“, kurių vertė siekia iki 153,25 USD.

Kitas mažmenininkas, žinomas dėl savo parduodamų vestuvinių krosų, sulaukė penkių žvaigždučių atsiliepimų iš pirkėjų, kurie įsigijo batus.

„Gražūs batai, puikiai tinka vestuvėms“, – rašė „Etsy“ narys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją