Asmeniniame „Facebook“ puslapyje I. Jones paviešino ilgoką įrašą, kuriame kaltina jauną vyrą atkakliu meilikavimu, prasidėjusiu tuoj pat po judviejų pažinties 2019 metais, rašo ok.co.uk.

„Noriu papasakoti tikrą tiesą apie savo santykius su Mohamedu, nuo pat pirmos dienos, kai gavau jo žinutę, iki dabar“, – rašo I. Jones ir dėsto toliau.

„2019 m. birželio 25 d. Mohamedas parašė man žinutę ir mes pradėjome bičiuliautis per mesendžerį. Jis atsiuntė man savo nuotraukų ir aš jam pasakiau: „Tuoj susirasi kitą, atrodančią ne prasčiau nei tu.“ Aš neslėpiau, kad esu 79-erių senutė, turinti du suaugusius sūnus, kurie yra vyresni už jį, susituokę ir gyvena netoliese.“

Galima priminti, kad maždaug tada I. Jones apsilankė britų televizijos laidoje „This Morning“. Tuometinės jos kalbos apie išdykėliškus nuotykius lovoje su 33-ejų metų Mohamedu ganėtinai šokiravo ne tik žiūrovus, bet ir laidos vedėjus Philipą Schofieldą bei Holly Willoughby.
Užtat dabar I. Jones pasakoja, kad nepraėjus nė mėnesiui nuo susirašinėjimo pradžios, Mohamedas pasiūlė susituokti ir ji, esą, tuojau pat pagalvojo, kad tasai vyras – beprotis.

„Mums ir toliau susirašinėjant pastebėjau, kad jis vis labiau meilinasi, o 2019 m. liepos 10 d. pasiūlė tuoktis! Jis dar nebuvo matęs, kaip atrodau, todėl kaipmat pagalvojau, kad jis – visiškas beprotis“, – pasakoja I. Jones.

Kadangi Mohamedas nesiliovė bombardavęs meilės pažadais, I. Jones, kaip pati teigia, sutiko nuskristi į Kairą, kur jiedu mėgino susituokti, tačiau tada taip ir nesusituokė, kadangi neturėjo reikalingų dokumentų.

I. Jones prisipažino davusi Mohamedui tūkstančius svarų sterlingų, kad šis išsikapstytų iš skolų, nors vienas asmuo iš Didžiosios Britanijos ambasados ir įspėjo, kad taip nesielgtų.

Per antrą I. Jones viešnagę Kaire pora galop susituokė, bet grįžusi namo moteris suvokė, kad iš 40 tūkst. svarų sterlingų (apie 47 tūkst. eurų), buvusių banko sąskaitoje, tebuvo likę vos 9 tūkst. (10,5 tūkst.).

„Buvau pasiėmusi keletą tūkstančių svarų sterlingų ir grąžinau visas jo skolas, susidariusias mokant kredito kortele. Mano banko sąskaitoje buvo 40 tūkst. svarų sterlingų ir aš kas dieną leisdavau Mohamedui naudotis savo banko kortele. Mums tekdavo išleisti krūvas pinigų, nes reikėjo mokėti už apartamentus, maistą. O kur dar medaus mėnuo Šarm aš Šeiche? Tenai mes mėgavomės prabangiu gyvenimu."

Mohamedas gavo sutuoktinio vizą, leidusią dvejus metus gyventi Didžiojoje Britanijoje, o tada ėmė prašyti vis daugiau pinigų.

„Visgi tada pasakiau jam: „Daugiau pinigų negausi. Jeigu rytoj numirčiau, nebūtų už ką manęs palaidoti“, – pasakoja I. Jones.

Net ir tada, kai gavo darbą prekybos centre, Mohamedas ir toliau prašydavo pinigų, be to, labai nusiminė, kai sužinojo, kad nepaveldės I. Jones priklausančio namuko pajūryje.

„Stebėdama Mohamedo elgesį, supratau, kad jis turi daug narcisistinės asmenybės bruožų. Aš nemažai išsiaiškinau apie šį tipą, kai stengiausi išsaugoti santuoką. Mohamedas neklausydavo, ką jam sakau. Jis visada vaizduodavo žinovą, o aš likdavau neteisi“, – aiškina I. Jones.

„Šių metų birželio 13 d., po eilinio barnio, pasakiau jam, kad išeitų. Tai buvo vienas sunkiausių mano gyvenimo sprendimų, kadangi iš tiesų mylėjau Mohamedą, tačiau nebuvo jokios prasmės apsimetinėti, kad tikiu, jog reikalai pasitaisys“, – atvirauja garbaus amžiaus dama.

„Dabar elgiuosi taip, kaip liepia protas, o ne širdis. Dar daug galėčiau papasakoti, tačiau tegul tai lieka kitam įrašui“, – baigia savo išpažintį I. Jones.