Moteris pasakojo, kad „velniškai gražus“ kareivis Edwardo vieną audringą naktį įsiveržė į jos kambarį – taip jiedu susipažino.

Kareivio dvasia pareiškė esąs įsimylėjęs dainininkę, dainų kūrėją, nuo tada ir prasidėjo audringa jų meilės istorija.

Kiek vėliau Brocarde paskelbė, kad ji ir Edwardo (kareivio dvasia) susituokė 2022 m. per Heloviną.

Po kiek laiko ji pranešė, kad vyras vaiduoklis pasigėrė per jų medaus mėnesį Barry saloje, Velse. Laikui bėgant, Edwardo darėsi savininkiškas, pavydus. O pačią Brocarde ėmė erzinti nepaliaujamas jos vaiduoklio sutuoktinio žavėjimasis Marilyn Monroe. Neva jis pamatė aktorės dvasią koplyčioje per savo sutuoktuves.

Brocarde

Pasak Brocarde, laikui bėgant Edwardo vis pradingdavo kelioms dienoms ir grįždavo prakvipęs M. Monroe kvepalais „Chanel No. 5“.

Galiausiai Brocarde nusprendė kreiptis į mediumą, kad išmoktų nubrėžti savo ribas.

Tai sužinojęs Edwardo įpyko ir neva ėmė vaidentis žmonai – persekioti ją kūdikio verksmu. Neseniai moteris grįžo į koplyčią, kur vyko sutuoktuvės, – šį kartą norėdama išsiskirti.

Apie išsiskyrimą Brocarde papasakojo savo dainoje „Just Another Anthem“.

Moteris prisimena, kad pirmą naktį, kai Edwardo įsiveržė į jos kambarį ir sukuždėjo „Aš tave myliu“, ji ėmė virpėti. Deja, meilė pavydžiam, neištikimam vaiduokliui greitai apkarto ir ji nutarė skirtis.

Brocarde

Brocarde teigė: „Mūsų santykiai nuo pat pradžių buvo audringi. Pokalbio apie skyrybas nebuvo. Aš pasitariau su mediume, kad padėtų parodyti Edwardo mano ribas ir jį suvaldyti, deja, tai nedavė jokių rezultatų. Jis darėsi vis agresyvesnis, ėmė vaidentis, persekioti mane kūdikio verksmu.“

Moteris suprato, kad vienintelis būdas išsigelbėti – egzorcizmo seansas.

Brocarde teigė: „Dalyvavau šiurpiame seanse toje pačioje koplyčioje, kurioje susituokėme. Po kelių valandų jį galiausiai atskyrė nuo manęs, pasijutau lengva, laisva ir nudžiugau, kad išsivadavau nuo šios neramios dvasios. Po egzorcizmo seanso nebejaučiu jo buvo, nebematau jo, pasikeitė pojūčiai, gyvenimas atrodo paprastesnis ir džiaugsmingesnis. Esu gana tvirto būdo, nebenoriu, kad mane persekiotų Edwardo, jis nebepageidaujamas mano gyvenime.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją