Savo paskyroje Kristy nuolat viešina vaizdo įrašius, kuriuose demonstruoja pratimus įvairioms kūno dalims. Įtūpstai, atsispaudimai, pilvo preso pratimai – K. Ardo nori padėti moterims tarpti geriausia jų pačių versija.

Bene didžiausio susidomėjimo Kristy sulaukia iš... mamų. Mat visi pratimai, kuriuos ji viešina savo paskyroje – puikiai suderinami su mažylio auginimu namuose.

Anot K. Ardo, nereikia nė žengti į sporto salę, kad pasiektume puikių rezultatų kūno dailinimo srityje. Elementarius pratimus galima atlikti ir namuose, o jei norisi ir svorius pakilnoti – tam puikiai tiks mažoji atžala.

Štai taip 25-erių K. Ardo ir pluša – glėbyje švelniai glausdama savo sūnų Tuckerį, kuris šiek tiek apsunkina mamos treniruotę.

„Po gimdymo negalėjau palikti Tuckerio ir ramia širdimi keliauti į sporto salę – tai atrodė taip neteisinga ir žiauru“, – tikino Kristy ir, užuot palikusi mažylį artimųjų priežiūrai, nusprendė, jog sportuoti jiedu gali kartu!

Walls sits with my 20 pound workout partner!

A video posted by Kristy and Tucker (@baby_fitgym) on Apr 13, 2016 at 10:53am PDT

Happy baby during this workout!! Using my @flyupfitness they're super handy and slide on carpet! Tucker at 6 months! @onzie #onziewear

A video posted by Kristy and Tucker (@baby_fitgym) on Mar 22, 2016 at 5:16pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)