Šios akimirkos vaizdo įrašas žaibišku greičiu ėmė plisti internete ir netrukus sulaukė moters veiksmus peikiančių komentarų.

Įraše matyti, kaip būsimieji tėvai kartu su dviem draugais stovi už užrašo „Berniukas ar mergaitė“. Tuomet keturi žmonės paleidžia rausvus dūmus, rodančius, kad jiems gims mergaitė.

Pora iš džiaugsmo ėmė šokinėti, o vyras iškart nuėjo apkabinti savo kūdikio mamos. Tą pačią akimirką sūnų norėjo apkabinti ir jo mama, tačiau liko nieko nepešusi, nes jis pasuko apkabinti savo mylimosios.

Kai jis pakėlė būsimos dukros mamą, o iš patrankos vis dar veržėsi rausvi dūmai, pasirodė, kad į juos bėgusi uošvė porą pradėjo vytis.

Vaizdo įraše – įvairių reakcijų sulaukusi akimirka:

Kai jai nepavyko sulaukti sūnaus dėmesio, ji ėmė ardyti dekoracijas – nuėmė raides „Berniukas“ ir „arba“, kad vėl parodytų, jog jiems gims mergaitė.

Žmonės suskubo komentuoti ir negailėjo kritikos, sakydami, kad ji elgėsi netinkamai.

„Aš džiaugiuosi, kad jos vyras neleido sugadinti šios akimirkos!“, „Aš siekiu NEBŪTI tokia mama ar uošvė!“, „Tikrai žinau, kad ji tiesiog ėjo nuplėšti dekoracijos, nes jai buvo gėda, kad jis ją ignoravo, ir nežinojo, ką daryti“, – po įrašu rašė komentatoriai.

Kiti svarstė, kad moters sūnus tyčia jos nematė, todėl šis pasielgė taip, kaip jam atrodė protingiausia.

„Atrodo, lyg vyras būtų pastebėjęs, kad ji ateina, todėl pasirinko bėgti pas žmoną“, – rašė smalsuolis.

„Nesuprantu tokių mamų, tegul tavo sūnus turi savo momentą! Aš niekada negalėčiau taip pasielgti!“ – kritikos negailėjo kitas.

Tačiau kiti gynė uošvę, sakydami, kad ji iš tiesų dėl sūnaus džiaugėsi.

„Aš sutrikęs, atrodo, kad ji labai džiaugiasi už juos!“ – pastebėjo internautas.