Moteris puikiai prisimena tą akimirką, kai manė, jog „širdis liausis plakusi“ – tą dieną mokykloje jai teko paspausti ranką tada dar tik būsimajam karaliui.

G. Stewart sako, kad tuo metu princas jai pasirodęs „labai šaunus ir linksmas“. Be to, tada teko sutikti ir nuostabiąją princesę Dianą. Tada iki jos vestuvių su princu Charlesu buvo likę trys mėnesiai.

Princas Charlesas ir Diana tą 1981 metų balandį viešėjo Naujojoje Zelandijoje, Pakurangoje, o G. Stewart tikina tos dienos niekada nepamiršianti. „Playboy“ modeliu tapusiai Ginai tada tebuvo vienuolika metų.

Per interviu „Daily Star“ artėjant karūnavimui moteris sakė: „Galiu pasidalinti smagiu prisiminimu. Princas Charlesas ir Diana lankėsi mūsų mokykloje ir aš turėjau galimybę abiem paspausti ranką. Prieš tai princas pasivažinėjo mano draugų BMX dviračiu, buvo daug šypsenų ir juoko. Jie buvo labai malonūs, nuoširdžiai mumis domėjosi, taigi šis prisiminimas man tikrai ypatingas. Karolis III man pasirodė labai šaunus, nes tikrai niekas nesitikėjo, kad jis sės ant to BMX. Jis mandagiau paklausė, ar galėtų pasivažinėti“.

Australijos Auksinėje pakrantėje gyvenanti Gina pridūrė: „Aš taip nervinausi ir jaudinausi, kad galvojau, jog širdis iš krūtinės iššoks. Labai drebėjo rankos. O jie buvo labai šilti, mokėjo su mumis, vaikais, bendrauti. Pasirodė labai linksmi, draugiški, laimingi ir atsipalaidavę žmonės. Dianai labai patiko būti tarp vaikų, ji jautėsi savo stichijoje. Susitikimas iš tiesų buvo įsimintinas. Visos mergaitės norėjome užaugusios tapti princesėmis“.

Nors Ginos prisiminimuose tas tuometinio Velso princo apsilankymas Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje išlikęs pačių gražiausių spalvų, iš tikrųjų būsimajam karaliui šis vizitas nebuvo lengvas.

Ranka rašytame laiške draugui jis teigė: „Tikroji problema ir didžiausias iššūkis – išlaikyti tą entuziazmą, nes man jau iki gyvo kaklo įgriso kiekvieną dieną girdimos tos pačios nesąmonės. Jeigu dar bent vienas vaikas Naujojoje Zelandijoje manęs paklaus, ką reiškia būti princu, aš, prisiekiu, išprotėsiu“.

Garsusis laiškas galiausiai buvo parduotas aukcione. O prieš gegužės 6 dieną vyksiantį karūnavimą Gina Karoliui III nori perduoti štai ką: „Linkiu Karoliui III laimingo ir džiugaus valdymo (...) Žiūrėsiu transliaciją per televizorių, o vėliau atšvęsiu su draugėmis“.