Viena vestuvių kvietimą gavusi moteris pasidalijo jame buvusiu taisyklių sąrašu. Kaip rašo dailymai.co.uk, būsima nuotaka jį išsiuntė savo svečiams tikėdamasi, kad jos šventė bus „tobula“.

Savo svečiams ji leido dėvėti tik juodus spalvos drabužius, pabrėžta, kad jie negali būti per dideli, vaikams iki 10 metų draudžiama dalyvauti vestuvėse, kuriose nepageidaujamos ir mobiliojo ryšio priemonės.

Nuotaka perspėjo, kad taisyklių pažeidėjai bus paprašyti išeiti.

„Atminkite, kad vestuvės turėtų patikti nuotakai ir jaunikiui, o šios detalės mums padės sukurti nepamirštamą šventę. Prašau, dėvėkite tik juodos spalvos drabužius, įskaitant diržus ir kaklaraiščius. Tiems, kurie nesilaikys šių taisyklių, bus paprašyta išeiti mano vestuvėse dirbančių darbuotojų be mano žinios“, – rašė nuotaka kvietime.

Be to, moteris pabrėžė norinti žinoti, ar svečiai, kurie gavo kvietimus, planuoja dar ką nors kartu atsivesti į šventę.

Nuotaka paprašė svečių atvykti 15.30 val. į ceremoniją, kuri buvo numatyta 16 val., nes baiminosi, kad jos šeima vėluos.

Ji pridūrė, kad „jaučia stresą“, tačiau tikėjosi, kad šeima laikysis taisyklių tam, kad ji galėtų surengti savo svajonių vestuves.

Šis nuotakos kvietimas išplito socialiniuose tinkluose. Jį perskaitę komentatoriai stojo ginti būsimą jaunąją.

„Jos samprotavimai yra teisingi, tiesiog netinkamai suformuluotas kvietimas. Jei ji turi tokią šeimą, geriau tiesiog pabėgti“, – rašė žmonės.

„Jos prašymai nėra siaubingi, bet jie turi būti suredaguoti, kad neskambėtų kaip pamišėlės“, – sakė dar vienas.

Tiesa, buvo ir kvietimą peikiančių komentatorių.

„Šriftas! Siaubingas. Žodžiai! Siaubingi“, – sakė vienas iš komentatorių.

„Mane ištiko migrena, kai bandžiau tai skaityti. Šriftas, suspausti žodžiai ir visos didžiosios raidės... Aš mielai praleisčiau šias vestuves“, – sakė dar vienas žmogus.