Ukrainos televizijoje žinias pristatinėjusi Marichka Padalko skaitė tekstą, kai netikėtai eteryje jai žemyn ėmė kristi priekinio danties dalis.

Įdomu tai, kad laidos vedėja nesutriko ir net nepristabdė transliacijos – moteris tiesiog spėjo pagauti iš burnos krentančią danties dalį ir tęsė žinias tarsi nieko nebūtų įvykę.

Tiesa, M. Padalko nepavyko sausai išlipti iš šios situacijos, kadangi akyliausi žiūrovai visgi pastebėjo netikėtą momentą ir spaudė ją apie tai pasisakyti.

„Nuoširdžiai, maniau, kad šis incidentas praeis nepastebėtas“, – brūkštelėjo moteris savo instagrame, pasidalindama trumpa vaizdo iškarpa, kurioje matyti nekasdienis momentas, apskriejęs viso pasaulio žiniasklaidą.

„Bet mes nuvertiname žiūrovų dėmesį“, – tęsė ji.


M. Padalko sakė, kad tai veikiausiai buvo keisčiausias įvykis jos vedėjos karjeroje per 20 metų.

„Tiesioginis eteris ir yra nuostabus tuo, kad jis visada nenuspėjamas“, – pridūrė ji.

Trijų vaikų mama paaiškino, kad priekinio danties dalis jai nulūžo daugiau nei prieš 10 metų nelaimingo atsitikimo metu, kai jos dukra griebė sunkų laikrodį ir jį paleido jai miegant. M. Padalko tuo metu kaip tik žiovavo, o laikrodis pataikė būtent į priekinius dantis.

Pastaruoju metu moteris tvarkėsi savo dantis, tačiau pamiršo, kad iki specialių procedūrų pabaigos rekomenduojama vengti kieto maisto.

Moteris pasakojo, kad jos kolegos, įvertinę minėtąjį vaizdelį, juokavo, kad N. Padalko sureagavo taip tarsi dantį ji pamestų kiekvieną dieną.

Socialiniuose tinkluose šiuo neįprastu vaizdo įrašu buvo pasidalinta tūkstančius kartų, jo herojė džiaugiasi, kad sulaukė daugiau palaikymo žinučių, nei piktų komentarų.

„Kiekvienoje situacijoje išlikite ramūs. Susitikime rytojaus ryte“, – brūkštelėjo televizijos laidų vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)