Cheryl jau yra mama septynioms atžaloms, o anūkų turi net 17. Tačiau tai dar ne pabaiga – moteris siekia susilaukti dar vieno vaiko.

Didžiuliu amžiaus skirtumu pasižyminti pora tapo didžiule sensacija „Tik Tok“. Jų populiarumas šoktelėjo, kad jiedu paskelbė susižadėję. Šlovės internete pora nesibaido – toliau dalijasi savo meilės kelione.

2021 m. susituokę įsimylėjėliai pasidalijo džiugiomis naujienomis – netrukus susilauks pirmojo bendro vaiko, kurį jiems pagimdys surogatinė motina. Dėl savo amžiaus Cheryl kūdikio išnešioti nebegali.

Ėmę kurti turinį socialiniams tinklams, sutuoktiniai patraukė net 4,7 mln. sekėjų dėmesį. O dabar jiems su jauduliu papasakojo apie jautrų naujo šeimos nario laukimą.

„Mes grįžome su dar viena naujiena ir…“ – vaizdo įraše pasakojimą pradėjo vyras.

„Jau turime savo kūdikio nuotraukas, jis pradeda vystytis. Jau dabar jis atrodo kaip kūdikis ir yra be galo žavus“, – sutuoktinį pertraukė Cheryl.

„Geriausia, kad mūsų kūdikis formuojasi… Jis sveikas, – šypsodamasis tęsė Quranas. – Kitą savaitę sužinosime lytį. Kaip nuostabu… Aš pasiruošęs“.

Pasakodamas apie antrąjį nėštumo trimestrą, būsimas tėvas kalbėjo: „Mes jau įveikėme didžiulės rizikos etapą. Netrūkus susipažinsite mūsų surogatine motiną“.