Leidinys „The Sun“ praneša, kad būsima mama Carla tapo tikra interneto sensacija, kai birželio 15 dieną platformoje „TikTok“ paskelbtas vaizdo įrašas per penkias dienas pritraukė net 68 mln. smalsuolių. Šiuo metu klipas turi jau netoli 90 mln. peržiūrų.

Vaizdo įrašo autorė yra jauna ispanė, vardu Carla Chiavetta. Ji dievina dainavimą ir šokius, o todėl muzikalūs vaizdo įrašai sudaro didžiąją dalį moters socialinių tinklų turinio.

Visgi vaizdo įrašas, kuriame grojant muzikai Carla šoka apnuoginusi savo nėščiosios pilvą, atnešė tokį populiarumą, kad „TikTok“ sekėjų skaičius jau išaugo iki 250 tūkst.

Virusinis Karlos vaizdo įrašas buvo nufilmuotas, kai ji skaičiavo 34 nėštumo savaitę. Nors iki gimdymo dar liko maždaug mėnuo ar daugiau, netipiškai didelis Carlos pilvas sudomino daugelį. Ir ne, ji visai nesilaukia dvynių!

Akivaizdu, kad moteris per daug nesuka galvos dėl neretai įžūlių komentatorių, mat šokių, kuriuose Carla demonstruoja savo nėštumą, yra ne vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją