Snieglentininkas Alexas Pullinas (turėjo pravardę Chumpy) žuvo 2020 m. liepos mėnesį po vandeniu šaudydamas žuvis Australijoje, netoli Gold Kosto miesto. Jam buvo 32-eji. Prieš mirtį jis aštuonerius metus draugavo su Ellidy Vlug, ir gydytojams pavyko iš jo sėklidžių paimti sveikos spermos.

Praėjus beveik metams, E. Vlug pranešė apie nėštumą, skelbia thesun.co.uk.

„Bubba Chump gims šių metų spalio mėnesį. Tavo tėtis ir aš apie tave seniai svajojome, mažyli. Nors ir truputį skaudama širdimi, bet džiaugiuosi, kad į pasaulį sugrįš nuostabiojo Chumpy dalis. Kai mano mylimasis žuvo, visi vylėmės, jog tą mėnesį pastosiu, nes mes labai norėjome vaikelio. Neatmetėme dirbtinio apvaisinimo varianto, bet niekada nebūčiau pagalvojusi, jog pačiai teks viskuo rūpintis. Man ir linksma, ir liūdna, bet nė trupučio neabejoju, kad noriu pagimdyti šį kūdikį“, - instagrame rašė ji.

A. Pullinas dalyvavo trejose žiemos olimpinėse žaidynėse ir per savo karjerą laimėjo du snieglenčių kroso pasaulio čempionatus.

Televizijos kanalui „7News“ E. Vlug komentavo: „Jam mirus, ne vieną savaitę meldžiau Dievą, kad pastočiau, tikėjausi šio nedidelio stebuklo. Visi žinojo, jog labai stengėmės susilaukti vaikelio, netgi pradėjome kalbėti apie dirbtinį apvaisinimą. Man regis, kad pagal Kvinslando įstatymus iš mirusio vyro sėklidžių galima paimti spermos ne vėliau kaip per 36 valandas nuo mirties.

Taigi, suskubome tvarkyti reikalus. Chumpy tėvai buvo mieste, visi pasirašinėjo teismo dokumentus, teisinius dokumentus ir bendravo su koroneriais, teisininkais bei gydytojais. Man net sunku patikėti, kad visa tai pasakoju.“

„Tai liūdna ir kartu maloni istorija, tikra emocijų audra, bet taip pat tai yra mano didžiausia dovana, – pridūrė ji. – Gyvenimas – išties pašėlęs, todėl viskas klostėsi ne visai taip, kaip planavome, bet pagaliau aš nėščia. Iš džiaugsmo nesitveriu savo kailyje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)