Garsus kulinarijos meistras sako, kad tai bus išskirtinė vieta, kur kiekvienas galės ne tik paragauti gardžių tradicinių patiekalų, bet ir pasijusti lyg sugrįžęs namo, rašoma pranešime spaudai.
„Maistas man reiškia ir ryšį su šeima. Su močiute iki šiol gaminame kartu. Ji man ir perdavė daugybę receptų, kurie sulaukia tiek daug komplimentų ir simpatijų iš visų mūsų klientų. Nėra nieko panašaus į močiutės gaminimą, tiesa? Tokio stiliaus ir koncepcijos vieta išties unikali. Restoranas yra vienintėlis visoje Europoje, tad manau, kad sudomins ne tik Lietuvos, bet ir užsienio poilsiautojus mūsų pajūryje. Šiame restorane maistas bus ne tik ruošiamas pagal senuosius mano močiutės receptus, bet ir patiekalus su meile gamins tikros Palangos močiutės” – atvirauja žinomas šefas.
Pasak Roko Galvono, naujai atidaryta vieta trauks savo unikalumu. Čia bus gaminama pagal seniausius ir laiko patikrintus receptus. Švenčių metu daugelis neatsispiria savo artimųjų gamintiems patiekalams, čia - „Močiučių restorane” taip bus kasdien: „Mes siūlome pasinerti į tradicinius bei dešimtmečiais išsaugotus skonius. Čia skaniausius patiekalus gamina pačios tikriausios močiutės pagal joms iš kartos į kartą perduotus receptus. Restoranas kviečia į gražiausių vaikystės prisiminimų ir skonių kelionę, kur gramofono muzikos skambesys nuneš į praeities dienas ir vos paragavę patiekalų pasijusite ypatingai – lyg pas mylimą močiutę.”
Nuo šešiolikos metų profesionaliai virtuvėje maisto šedevrus kuriantis R. Galvonas įsitikinęs – prie jo karjeros labai stipriai prisidėjo močiutė: „Maisto gaminimas - mano gyvenimas. Aš nuo mažų dienų stovėjau prie puodų, kažką kūriau, gaminau. O močiutė buvo tas žmogus, kuris to nedrausdavo, atvirkščiai, skatindavo, duodavo kažkokių elementarių patarimų. Tad mano šio pomėgio niekas neužgožė, leido man kurti. Šiandien močiutė jau skaičiuoja dešimtą dešimtį, bet yra kupina entuziazmo. Manau, tą darbštumą, nuolatinį norą stengtis tobulėti ir kurti vis ką nors nauja paveldėjau iš jos. Labai smagu, kai skirtingų kartų žmonės, artimieji, gali siekti bendrų tikslų. Manau, kad šis mūsų restoranas sulauks milžiniško populiarumo ir čia daugelis keliaus ne vien pavalgyti, bet ir praleisti nuostabiai laiko ypatingoje atsmosferoje.”
Garsus šefas kviečia visus neabejingus tradiciniems patiekalams ir savo močiūtėms pasiržymėti kalendoriuje datą, ir socialiniuose tinkluose dalinasi naujojo restorano atidarymo detalėmis: „Restorano duris atversime ir į svečius kviečiame balandžio 21 d. Lauksime svečiuose, kur galėsite pasijusti, kaip namuose!”