Kalbama, kad poros santykiai nutrūko rugpjūčio pradžioje, kuomet jie atostogavo Europoje. Artimi šaltiniai jųdviejų išsiskyrimą patvirtino „Daily Telegraph“. Australijos pramogų pasaulio gerbėjai šios naujienos tiesiog sukrėsti. Į puotą pora investavo milijoną dolerių ir iškėlė tokią šventę, apie kurią daugelis galėtų tik pasvajoti.

Turtingų šeimų atstovų vestuvės truko 72 valandas. Renginys prasidėjo istorinių „Osborn“ rūmų salėje, na, o jųdviejų santuokos ceremonija įvyko prašmatnioje „Wollumbi“ dvaro teritorijoje.

Šventėje, kurią aprašė ir „Vogue Australia“, grojo 20 žmonių orkestras, vadovaujamas garsaus dirigento Dano Fontaine’o.

Harriet prie altoriaus žengė skambant Sebastieno Tellier kūrinio „La Ritournelle“ serenadai. Šią akimirką ji vėliau apibūdino kaip „siurrealistinę“ ir „stebuklingą“.

„Vestuvių stilių įkvėpė gamtos magija, – „Vogue Australia’ sakė Hariet. – Viskas buvo susiję su gėlėmis ir mišku.“

Tris dienas trukusių iškilmių metu Harriet vilkėjo daugybę prabangių nuotakos suknelių, tarp jų – Vivienne Westwood kūrinys.

Vestuvių rytą ji pasirinko Olivia von Halle suknelę, o vėliau apsivilko nuostabų Marinos Didovich ir jos pačios sukurtą apdarą.

Jaunoji, anksčiau dirbusi stiliste, pobūvio metu pristatė dar du vakarinius įvaizdžius – 40-ųjų stiliaus Steveno Khalilo karoliukais siuvinėtą kūrinį ir Paolo Sebastiano mėlyną suknelę.

Didžiąją dieną svečių sąraše buvo tokie svečiai kaip influencerė Ruby Tuesday Matthews, Nadia Fairfax, televizijos laidų vedėja Renee Bargh, didžėjus Jordy Burrowsas ir modelis Tash Oakley.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)