Atostogaudamas pas senelius kaime Artūras ant ryžio grūdo gauna žinutę su užrašu „Gelbėkite“ ir iš karto supranta, kad tai – minimukų pagalbos šauksmas. Kaip tik tuo tarpu berniuko tėtis pareiškia, kad atostogos pas senelę baigėsi ir susiruošia namo anksčiau nei planuota. Bet mintis, kad princesei Selenijai gresia pavojus, nepalieka vaiko ramybėje, todėl šuns Alfredo padedamas pabėga iš tėvo automobilio ir naktį grįžta pas senelius.

Tuoj laikrodis išmuš vidurnaktį  ir mėnulio spindulys, krentantis į Artūro senelio žiūroną, atvers kelią minimukų pasaulio link. Bet kaip tyčia tuo metu atslinkęs debesis uždengia mėnulį, tad teks surasti kitą kelią...

Tad šis filmukas specialiai visiems jauniesiems nuotykių mėgėjams, kuriems nuotykių niekada negana. Linksmus Artūro nutikimus minimukų šalyje kino centre „Garsas“ galite matyti iki rugpjūčio 25 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją