Būtent todėl, kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė sugrąžinti šį didingą ir net septyniolika „Oskarų“ pelniusį epą į didžiuosius kino ekranus. Ir ne bet kokioje versijoje, o prailgintoje (angl. extended), dėl ko Viduržemio entuziastai galės pasinerti į šią nemirtingą istoriją ilgesniam laikui.

Visi trys filmai pasieks „Forum Cinemas“ kino ekranus lapkričio 22-24 dienomis, tačiau bilietų kiekis yra ribotas. O atsižvelgus į milžinišką ažiotažą, jų gali nelikti. Apie tai byloja ir bilietų pardavimai. Per nepilną savaitę nuo jų paleidimo, buvo parduota virš 1000 bilietų ir jų su kiekviena diena sparčiai mažėja.

Renginio organizatorių teigimu, toks ažiotažas galėjo kilti dėl trijų priežasčių – retos galimybės pamatyti „prailgintą“ trilogijos versiją, ne itin dažnai į kino ekranus atkeliaujančių fantazijos (angl. fantasy) žanro projektų ir daug kritikos sulaukusio bei J. R. R. Tolkieno kūrybos gerbėjus įžeidusio „Amazon Prime“ serialo „Žiedų valdovas: Galios žiedai“ (angl. „The Lord of the Rings: The Rings of Power“). Kaip ten bebūtų, „Pasiklydę ekrane“ komanda džiaugiasi, jog Lietuvoje atsiranda vis daugiau žmonių, kurie nori kine pamatyti ne vien premjerinius filmus, bet ir tokius kultinius kaip „Žiedų valdovas“.

Detalesnę informaciją apie renginį galima rasti „Forum Cinemas“ internetiniame puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją