Jaukus rudens vakaras kino teatre – ko gero, geriau būti ir negali. Tokį vakaro planą šiandien pasirinko ne vienas Lietuvoje žinomas veidas, dalyvavęs lietuviškos kriminalinės dramos „Tikri farai“ VIP premjeroje.

Raudonuoju kilimu šį vakarą čia žengė ryškūs ir puikiai nusiteikę kviestiniai svečiai. Tarp jų – ir žinomi šalies aktoriai, ir nuomonės formuotojai bei kiti šou pasaulyje gerai žinomi žmonės.

Naujos lietuviškos kriminalinės dramos „TIKRI FARAI" VIP Raudono kilimo premjera

Progos filmą pamatyti pirmieji nepraleido Vytautas Rumšas jaunesnysis, aktorius Vytautas Kupšys, garsioji influencerė Kristina Meseguer su vyru Enrique, Edgaras Bechter su mylimąja, Žilvinas Grigaitis ir daugelis kitų.

Kristina Meseguer su vyru Enrique Meseguer

Raudonuoji kilimu žengė ir kartu su komanda rezultatu atvykęs pasidžiaugti filmo režisierius Balys Latėnas. „Tikri farai“ – tai pirmasis B. Latėno režisuotas ilgo metro filmas.

Balys Latėnas

Filmas „Tikri farai“ – apie iš pirmo žvilgsnio keturis niekuo neišsiskiriančius vyrukus Arną, Deivį, Kuisį ir Robertą, kuriuos vienija slaptas hobis – apsimesti Aro pareigūnais, bausti tuos, kurie išsisuka nuo teisingumo ir padėti tiems, kuriems labiausiai reikia pagalbos. Tačiau sėkmingos „misijos“ pasibaigia, kuomet vieną dieną ketveriukė papuola į tikrą, tragiška linkme pakrypusį apiplėšimą ir suvokę, kad toliau taip lengvai savo mieste palaikyti tvarkos nebegali, susiduria su sunkia dilema – viską mesti ar tęsti veiklą, rizikuojant pakliūti tikriems policininkams į rankas.

Filme vaidina Arūnas Sakalauskas, Petras Kuneika, Šarūnas Datenis, Vytautas „Ironvytas“ Medineckas, Milda Noreikaitė, Mantas Vaitiekūnas, Vytautas Kupšys, Mindaugas Papinigis, Mindaugas Capas ir kiti.

VIP premjeros svečiai – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją