Tai – pirmoji garsios rašytojos Colleen Hoover fenomenalaus bestselerio ekranizacija, pasakojanti įtikinamą jaunos moters Lilės Bloom (ją juostoje vaidina Holivudo superžvaigždė Blake Lively) istoriją. Romanas užkariavo pasaulio knygynų topus, todėl beveik nėra abejonių, jog palies ir kinomanų širdis. Tai įrodo ir pirmasis rekordas – vos paviešintas filmo anonsas per pirmas 24 valandas buvo peržiūrėtas daugiau nei 128 mln. kartų. Tiesa, pati rašytoja teigia, kad svajojo šią istoriją perkelti į kino teatrus, nes tik tokiu būdu jai pavyko ištaisyti vieną knygoje pačios paliktą klaidą.

Pagrindiniai vaidmenys atiteko B. Lively ir Justinui Baldoni. Kai buvo paskelbti aktoriai, tarp knygos gerbėjų kilo ažiotažas, mat knygos herojai buvo gerokai jaunesni – Lily romane tebuvo 23 metų amžiaus, o Ryle’is – 30-ties. Parinkti aktoriai, tuo tarpu, gerokai vyresni – Blake yra 35-erių, o Justinas – 39-erių.

Filmo „Mes dedame tašką” akimirka

„Tuo metu, kai rašiau knygą, buvo populiaru, jog šeimas kuria jaunesni asmenys, studentai. Todėl leidėjai norėjo, kad pagrindiniai herojai būtų labai jauni. Kaip neurochirurgas gali būti vos 30-ties? Juk nelogiška, šios profesijos žmonės mokosi daugybę metų. Kai buvo nuspręsta kurti filmą, mano pirma mintis ir buvo: turime ištaisyti šią klaidą. Aš susimoviau, tad laikas tuos žmones paversti realesniais. Būtent todėl herojus įkūnys vyresni aktoriai“, – viename interviu paaiškino C. Hoover.

Į Lily vaidmenį buvo svarstoma daugybė ryškių Holivudo žvaigždžių, tarp kurių buvo Amy Adams, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Kate Winslet, Charlize Theron ir daugybė kitų, tačiau kūrėjai teigia, jog jų pasirinkimas – Blake Lively – visas viltis išpildė su kaupu.

„Mes su Blake iškart pajutome tarpusavio ryšį, tad sustabdėme aktorių atrankas, supratome, kad suvaidinsime tobulai. Abu vaidmenys tikrai nelengvi – istorijoje yra ir meilės, ir baimės, ir smurto, ir neapykantos, todėl reikėjo aktorių, kurie būtų įvairiapusiški, turėtų ne vieną veidą“, – pasakoja J. Baldoni, kuris buvo ir juostos režisierius.

Filmo „Mes dedame tašką” akimirka

Juostoje „Mes dedame tašką“ pasakojama istorija, kaip įveikusi traumuojančią jaunystę, jauna moteris Lily pagaliau pradeda naują gyvenimą Bostone, išpildydama seną vaikystės svajonę – atidaryti savo gėlių parduotuvę. Atsitiktinio susitikimo su žaviu neurochirurgu Riley’umi (aktorius Justinas Baldoni) dėka tarp jų užsimezga stiprus ryšys ir pora pamilsta vienas kitą, tačiau visai ne už ilgo Lily ima pastebėti ir kitą Riley’io pusę, kuri jaunai merginai primena jos pačios tėvų santykius.

Kai pirmoji Lily meilė Etlasas (akt. Brandonas Sklenaras) staiga grįžta į jos gyvenimą, santykiai su Riley’umi tik dar labiau pablogėja. Moteris suvokia, kad turi išmokti pasikliauti savo pačios nuojauta ir jėgomis, kad priimtų neįmanomai sunkų pasirinkimą dėl savo ir jai brangių žmonių ateities.

Visa bestseleriu tapusio romano ekranizacija „Mes dedame tašką“ Lietuvos kino ekranuose – jau nuo rugpjūčio 9 dienos.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją