„Nauji metai – nauji tikslai“, – sekėjams rašė žvaigždė.

Puikias savo kūno linijas pabrėžusi aptempta sportine apranga Jennifer Lopez atrodė laiminga ir atsipalaidavusi. Žinoma moteris neslepia, kad savo formų dailinimui sporto salėje skiria itin daug dėmesio, o taip pat kalorijas ji degina ir ruošdamasi koncertams, kurių metu nemažai šoka.

Tiesa, dar fotografuodamasi ir duodama interviu žurnalui „InStyle" garsi atlikėja papasakojo, ką konkrečiai daro tam, kad jos figūra atrodytų taip puikiai.

„Rūpinausi savimi ir dabar tai matosi", – šyptelėjo Jennifer Lopez.

„Kai buvau jaunesnė, niekada nepiktnaudžiavau saulės voniomis. Negėriau, nerūkiau, bet svarbiausia ne tai. Manau, kad svarbiausia, kaip jautiesi viduje, nes tai atsispindi ir veide", – redbookmag.com yra sakiusi J. Lopez. „Negeriu, nerūkau ir vengiu kofeino. Bėgant metams, visa tai neabejotinai kenkia odai", – sako J. Lo.

Kalbėdama apie maistą, dainininkė ir aktorė taip pat turi, ką pasakyti: „Pati valgau ir kitiems rekomenduoju – žalios spalvos daržoves. Briuselio kopūstai, brokoliai, salotos ir taip toliau". Be to, J. Lopez bent 20 minučių per dieną skiria meditacijai ir stengiasi miegoti bent 10 valandų. Deja, auginant septynerių metų dvynius Maxą ir Emme, panašu, tai sunkiai įmanoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)