„Kiekvienas moters amžiaus etapas yra gražus. Klausiu savęs ir kitų moterų: kodėl gi mes tokios nelaimingos? Ar aš klystu? Čia tik moteriškas burbuliavimas – dėl vyrų, dėl lieknėjimo, dėl maisto ir taip toliau. Šiandien aš noriu kalbėti apie moterį, kuriai... tik 55-eri ir kodėl ji laiminga. Visos norim būti gražios ir laimingos, tokios ir esame“, – pranešime spaudai sako D. Bilevičiūtė.

Per savo gimtadienį ji nusprendė pristatyti visą kūrybinę komandą, kuri prisidėjo prie fotosesijos.

„Čia bus visko – meilės, muzikos, tortų, tapybos. Tai – moteris gėlė, visi galimi atspalviai, trapumas, šviežumas, gaivumas. Ir kodėl tie vyrai dovanoja mums gėles? Mes mes į jas panašios. Moteris – tortas. Matau jau aplinkinių reakciją: fui, saldu, riebu, daug kalorijų. Bet moterys, būkite saldžios, kvapios, tirpstančios, kaip tortai! Vyrai ne šunys, ant kauliukų nesimeta, o torčiukai dar ir kaip gundo. Moteris – piešinys, o tai jau klasika. Moters kūnas tampa tarsi drobe, ant kurios gali išpiešti viską, kas miela. Įterpti moteriškumo detalių. O kur dar moters krūtinė, apdainuota, apsakyta, išmyluota! Na, turi tos moterys grožio, kurį galima ne tik aprašyti, bet ir nutapyti. Moteris ir muzika! Čia viskas labai paprasta. Meilė paprasta, į kurią sueina visos moters mintys, išgyvenimai ir visos spalvos. Tokią gražią pavasarišką dieną noriu kartu pasidžiaugti ta rožine nuotaika, kuri lydi mane visus 55 metus“, – sako D. Bilevičiūtė.

Šventinė dainininkės fotosesija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)