Jokia kita Rusijos įžymybė nėra taip plačiai aptarinėjama, o įrašai socialinių tinklų paskyrose taip dažnai cituojami kaip Anastasijos Voločkovos. Kai prima balerina išvažiuoja atostogauti į egzotiškus kraštus, galima neabejoti, jog netrukus jos paskyra „Instagrame“ bus užversta pikantiškomis nuotraukomis iš paplūdimių, kuomet moteris ilsisi Rusijoje – galima tikėtis vaizdelių iš pirties.

O prasidėjus žiemai moteris giriasi savo grūdinimosi seansais ir maudynėmis vandens kubile.

Dabar gi A. Voločkova sugalvojo naują triuką, užvirinantį kraują stipriosios lyties venose lygiai taip pat greitai kaip ir nuotraukos, kuriose ji demonstruoja savo bikini kūną.

Artistė savo paskyroje patalpino lyg ir nekaltą, tačiau iš tiesų šelmišką vaizdelį iš savo namų kiemo. Jame matyti, kaip A. Voločkova, vilkinti tik ploną, aptemptą, jos moteriškas grožybes puikiai išryškinančią suknelę bei „ugsus“, tirtėdama nuo šalčio pasakoja apie artėjančias šventes, apie jos kieme stovinčią eglę, apie takelius, kuriais ji vaikščioja – lyg nuoširdžiai tikėdama, kad jos paskyros sekėjams yra svarbiausia ne provokuojanti suknelė, o iš lūpų besiliejantys žodžiai.

Просто скоро новый год. 🎄 А у меня он дома.🎄🎄🎄 #волочкова

A video posted by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Dec 4, 2016 at 10:42am PST