Pirmą kartą per penkiolika metų dainininkas gimtadienio dieną atšventė kartu su savo artimiausiais, atvykusiais iš Irako.

,,Jie atvažiuodavo į Lietuvą, bet ne per gimtadienius. Nors savo gimtadienių nesureikšminu, bet labai džiaugiuosi, kad tokią dieną jie buvo su manimi. Ir dabar visi labai maloniai leidžiame laiką – kartu einame pasivaikščioti į miestą, buvome prie jūros“, - pasakojo Alanas.

Lietuvoje svečiuojasi penkeriais metais vyresnė dainininko sesė su aštuoniolikmete dukra ir septynmečiu sūnumi, o netrukus atvyks ir dainininko tėvas. A. Chošnau neslepia džiaugsmo, jog dukterėčią ir pirmą kartą į Lietuvą atvykusį sūnėną gali palepinti nusivesdamas į įvairius koncertus.

Nors pokalbio metu dainininkas ne kartą pabrėžė, jog savo gimtadienių niekada nesureikšmina, tačiau neslėpė džiaugsmo, sulaukęs didžiulio dėmesio iš savo draugų.

,,Žmonės, kurie atsimena, skambina, rašo žinutes - jų buvo tikrai labai daug ir labai džiaugiuosi: tai nuostabu. Draugai surengė siurprizą – paskambino ir pakvietė atvykti į vieną vietą. Nors ir įtariau, kad manęs laukia staigmena, tačiau tas dėmesys vis tiek labai maloniai nustebino. Draugai surengė nuostabią šventę gamtoje“, - įspūdžiais dalijosi dainininkas ir pridūrė, jog jokios gimtadienio dovanos neatstos šiltos žinutės ar nuoširdaus rankos paspaudimo.