Ketvirtadienio vakarą perpildytoje sostinės „Forum Cinemas“ salėje buvo pristatytas Algio Ramanausko režisuotas filmas „12 kėdžių“, kurį jau dabar galima drąsiai vadinti blokbasteriu, per žiemos šventes sušluosiančiu į kino teatrų kasas krūvas gražaus pinigėlio.

Algiui Ramanauskui pavyko suburti tikrą aktualių Lietuvos įžymybių armiją – juostoje nusifilmavo visas būrys socialinių tinklų garsenybių: pradedant nuo link svajonių vyrų titulo sparčiai artėjančio aktoriaus ir komiko Manto Stonkaus bei sėkmingiausią nepriklausomos žurnalistikos verslą užkūrusio Andriaus Užkalnio, iki šiuolaikinės Lietuvos popkultūros sekso simbolio Solveigos Mykolaitytės bei šešiolika gerbėjų divizijų socialiniuose tinkluose turinčios Monikos Šalčiūtės.

Kaip jau tampa įprasta, Monikai ir šį kartą buvo patikėta suvaidinti epizodinį vaidmenį, tačiau ant raudono kilimo jos rolė buvo gerokai reikšmingesnė.

Nors karjeros pradžioje iš M. Šalčiūtės rengimosi stiliaus buvo dažnai pasišaipoma, dabar gi tie patys kritikai turėtų pripažinti, jog viena ryškiausių šiandieninės modernios Lietuvos popkultūros garsenybių rengiasi atsakingai ir stilingai. Šį kartą premjeros vakarui ji pasirinko juodą suknelę su pavojingos ribos neperžengiančia iškirpte, o jos ansamblį pagyvino sidabrinis kaklo papuošalas. Gana santūru, tačiau tiesiai į dešimtuką!