Duodama išskirtinį interviu rusų portalui super.ru, Tatjana Liutajeva suabejojo, ar kai kurių žiniasklaidos priemonių atstovai pagrįstai Agnę Ditkovskytę sieja su šokėju Denisu Tiagincevu, kuris prieš kelias dienas apsilankė spektaklio, kuriame vaidina A. Ditkovskytė, premjeroje ir ją pasveikino. Tuo metu vis dar oficialus lietuvaitės vyras linksminosi viename vakarėlyje.

„Kažkas laikė žvakę? Kažkas nufotografavo juos besibučiuojančius? Kiek žmonių – tiek ir nuomonių bei požiūrių. Visi šou „Šokiai su žvaigždėmis“ dalyviai (šiame šou dalyvavo ir A.Ditkovskytė bei D.Tiagincevas) draugauja. Tą dieną Denisas važiavo iš vienų gastrolių į kitas, turėjo laisvo laiko, todėl ir atėjo į spektaklio, kuriame vaidina Agnė, premjerą, o paskui išvyko į stotį. Denisas turi nuotaką, tad, man rodos, jis taip pat sureaguos į šią, mano nuomone, melagingą informaciją – juk visa tai jį turėjo gerokai supykdinti. Mes su Agne nepakenčiame, kai kišamasi į mūsų gyvenimą. Ir šį interviu aš duodu tik dėl to, kad Agnė gerbėjų akyse neatrodytų, jog yra vienintelė kalta dėl subyrėjusios šeimos“, - portalui super.ru sakė T.Liutajeva.

Kodėl pašlijo Agnės ir A.Čadovo santykiai, T.Liutajeva negalėjo atsakyti. „Tai Agnės ir Aleksejaus reikalas. Kiekvienas mūsų turime teisę į meilę ir laimę. Žinau viena: Agnė po vakarėlius nevaikšto, į festivalius nevažiuoja, nes dėl kilusio šeimyninio konflikto jai nesinori rodytis viešumoje. Ji dirba, daug repetuoja, filmuojasi ir labai daug laiko praleidžia su sūneliu“, - sakė T.Liutajeva.