Didžiosios Britanijos modelis pažymėjo, kad jos nuotraukų komentarų skiltyje gerbėjai prašė atskleisti gydytojo vardą ir pavardę. Reaguodama į kiek pašaipius komentarus, D. Rose paskelbė prieš septynerius metus darytų nuotraukų, kuriose jos figūra tokia pat gundanti, kaip ir šiandien.

Interneto troliai kartais šaiposi iš seksualių D. Rose žinučių, teigdami, kad jos kūnas yra plastinės chirurgijos, o ne sunkaus darbo rezultatas. Savo „Instagram" istorijoje modelis papasakojo (informacijos teisingumą patvirtino „The Daily Mail"), kaip kovojo su valgymo sutrikimu, jį įveikė ir dėjo pastangas, kad turėtų ją išgarsinusias kūno formas.


Pirmiausia D. Rose paviešino 2015 m. žinutę, kurioje su savo gerbėjais kalbėjo apie valgymo sutrikimą. Tuo metu ji neturėjo 9 mln. sekėjų, o žinutė greitai pasimetė tarp gausybės seksualių nuotraukų. Žinutėje mergina paskelbė „prieš" ir „po" nuotraukas. Pirmojoje ji svėrė vos 36 kilogramus. Kita nuotrauka buvo padaryta po metų, tačiau 2016 m. D. Rose savo svorio nenurodė.

„Kaip matote, kadaise buvau lieknesnė, tačiau metams bėgant priaugau svorio. Dabar valgau tinkamai. Turiu gerą mitybos planą ir nuo 18-kos sportuoju su asmeniniu treneriu arba pati 3–4 kartus per savaitę lankausi sporto salėje. Džiaugiuosi už tuos, kuriems neteko susidurti su valgymo sutrikimu, ir linkiu pasveikti kenčiantiems nuo jo", –savo „Instagram" istorijoje rašė modelis.

Vėliau ji paragino visus, kovojančius su valgymo sutrikimu, parašyti jai žinutę ir pasiguosti. Mergina prisipažino kadaise nekentusi savęs ir prisižadėjo daugiau niekada neatsidurti tokioje padėtyje. D. Rose gavo daugybę atsakymų ir parašė dar vieną žinutę „Instragram" istorijoje, dėkodama visiems su ja susisiekusiems žmonėms ir žadėdama atsakyti, jei galės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)