Iš Brazilijos kilęs modelis penktadienį Kanų kino festivalyje vykusiame „Chopard“ vakarėlyje, kuriame buvo pilna įžymybių, savo išvaizda susprogdino tikrą bombą: panašu, kad tam, jog pabrėžtų drąsų įvaizdį, modelis buvo be apatinių.

34-erių Izabel pasirinko įspūdingą juodos spalvos vieną petį apnuoginančią suknelę, sukurtą dizainerių Julien Macdonald ir Gabrielos Gonzalez. Gilus iškirpimas iki pat liemens atidengė modelio šlaunį.

Vengdama pademonstruoti daugiau, nei derėtų, I. Goulart ranka prilaikė suknelę, kad audinys išliktų toje pačioje vietoje. Viršutinė suknelės dalis buvo papuošta giliu iškirpimu, besitęsiančiu nuo peties iki pat liemens, ir atidengiančiu krūtinę ir plokščią bei tvirtą pilvą.

Tačiau kad ir kaip gerbėjų akis trauktų mažai paslapčių jos kūnui palikusi suknelė, daugelio žvilgsniai nukrypo į gražuolės pėdas. Aukštakulniai atviru priekiu išryškino jos pėdų defektą, kuris, deja, žavesio moters įvaizdžiui tikrai nepridėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)