Aktorės karjerą jau baigusi 44 metų moteris nutarė atskleisti, kuo kasdien maitinasi. Iš ko susideda jos meniu, ji paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“.

Svarbu turėti omeny, kad nuo 2017 metų balandžio, kai susilaukė dukrytės Batel Lu, laikydamasi keto dietos, t. y. mažai angliavandenių, kiek daugiau baltymų ir gausiai riebalų vartoti leidžiančio mitybos plano, J. Jameson jau numetė 36 kilogramus, rašo portalas „People“.

Tris vaikus auginanti J. Jameson keliasi 8.00 val. ir pirmiausia išgeria puodelį kavos su saldžiąja stevija ir becukre grietinėle. Po trijų valandų moteris sėdasi pusryčiauti. Tada paprastai suvalgo tris kietai virtus kiaušinius. Juos ji sumaišo su vienu avokadu ir pagardina prieskoniais. Apie kokius nors riestainius ir panašius produktus negali būti nė kalbos.

14.00 val. J. Jameson valgo priešpiečius: ant avokadų aliejaus pasikepa mėsos, prie kurios dar pasitiekia gražgarsčių. Praėjus porai valandų ji leidžia sau suvalgyti varškės, o 17.00 val. pietauja.

Paskutinis dienos patiekalas paprastai būna lašiša, pagardinta citrininiu sviestu ir krapais, bei šparagų arba brokolių garnyras.

Nuo 18.00 iki 23.00 val. J. Jameson nieko neima į burną – tik geria vandenį arba arbatą.

Buvusi „Playboy TV“ žvaigždė patikino, kad mėsą ir pieno produktus tikrai galima valgyti kartu, nors pati taip nedaro. Ji taip pat akcentavo, kad tada, kai jaučiasi išalkusi, būtinai ką nors suvalgo. Šiaip ar taip, ji iki šiol maitina krūtimi.

J. Jameson rekomenduoja nesmaguriauti besilaikantiems ketogeninės dietos skirta duona bei įvairiais užkandžiais ir vietoj jų rinktis organinius produktus.

Pačioje žinutės pabaigoje J. Jameson rašo: „Atminkite, kad numesti svorį nėra lengva. Tai – iššūkis. Tačiau pamirškite baimę, kad gali nepasisekti, ir pasikeiskite!“

Kiek anksčiau J. Jameson prasitarė gerbėjams, kaip, neidama į sporto salę, sugeba turėti sportiškai atrodantį kūną.

„Pratimai tikrai duoda naudos. Aš numečiau svorio, bet nenoriu, kad kūnas būtų suglebęs, – rašė ji svetainėje „Instgram“ lapkričio pabaigoje. – Sulaukus mano amžiaus tai darosi nelengva – juk man beveik 45-eri. Aš negaliu pakęsti sporto salių. Jose jaučiuosi susikausčiusi.“
J. Jameson, kaip pati aiškino, fizinį aktyvumą derina su rūpinimusi vaikais ir tikina radusi būdą, kaip į kasdienę veiklą įkomponuoti sportą.

„Pasakiau sau, kad kūną stiprinsiu vaikštinėdama su Batel. Vaikščiosiu kiek įmanoma ilgiau, o laiptais bėgte užbėgsiu, – rašė ji. – Šis sprendimas pasiteisino, o progresas rodo, kad tikrai nebūtina vargti sporto salėje. Eikite pasivaikščioti, pajudėkite – gyvenkite!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)