„Galima sakyti, kad ji yra pusiau įdubusi, pusiau išversta. Pasišaipymų dėl bambos susilaukdavau dar pradinėje mokykloje, tad teko nueiti ilgą kelią, kol ją pamėgau“, – neseniai interviu amerikiečių televizijos laidai „Today“ sakė E. Ratajkowski. „Pamenu, kai man buvo gal septyneri, jaučiausi labai nesmagiai girdėdama, kad mano bamba „atrodo tarsi taikos ženklas“ arba tokius komentarus: „Kas turėjo nutikti tau gimstant, kad turi tokią keistą bambą?“.


Filme „Vagys melagiai“ netrukus pasirodysianti aktorė aiškino dabar nesijaudinanti dėl tokio pobūdžio dėmesio, tačiau pridūrė tebesistebinti, jog interneto troliai netveria noru parašyti kažką šiurkštaus apie jos kūną kaskart, kai į socialinius tinklus įkelia nuotrauką, skirtą jos maudymosi kostiumėlių linijos reklamai.


„Sulaukiu tiek daug komentarų. Esu tikra, kad „Instagram“ prie kiekvienos nuotraukos, kurioje matosi mano bamba, yra po mažiausiai penkis komentarus apie ją. Bet kodėl reikia aptarinėti mano bambą? Tai toks juokingas dalykas, kurio nevertinti rimtai“, – atsiduso 28-erių aktorė ir modelis.

„Komentarai, kurių sulaukiu „Instagram“, yra nenormalūs. Sulaukiu pačių įvairiausių išvaizdą pašiepiančių komentarų. Visokiais būdais kritikuojama kiekviena su manimi susijusi detalė. Aš esu tai per liekna, tai per stambi, tai per žema, tai per aukšta, mano šonkauliai styro, lūpos per didelės, nosis keista ir taip toliau. Paprasčiausiai išmokau nekreipti į tokius dalykus dėmesio, bet tai nėra lengva“, – sakė E. Ratajkowski.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)