Sunku net patikėti, kad šios tobulos figūros savininkei 53 metai, skelbia „The Daily Mail". E. Hurley kuria maudymosi kostiumėlius, tad tikrai puikiai išmano, kaip paplūdimyje atrodyti nepriekaištingai.

Daugybės gerbėjų dėmesio sulaukė jos pademonstruotas turkio spalvos derinys, kurį paryškino masyvūs auskarai ir efektingi akiniai nuo saulės. Seksualumu alsavo ir kitas jos pasirinktas maudymosi kostiumėlis – gili iškirptė ir dėmesį prikaustantys auskarai neabejotinai atliko savo darbą.

Prieš kelias dienas E. Hurley socialiniame tinkle įkėlė vaizdo įrašą, kuriame vaizduoja seksualią nindzę, demonstravusią kovos menus ir juodą maudymosi kostiumėlį. Aktorė ir maudymosi kostiumėlių kūrėja atostogoms pasirinko „Milaidhoo Island Maldives", kur viena naktis kainuoja 6400 svarų.

Aktorės gerbėjai neslepia susižavėjimo aktorės išvaizda bei polėkiu ir teigia, kad ji „jų siekiamybė".„Šis įrašas kaip reikiant praskraidino mano dieną. Dievinu jūsų polėkį ir norą krėsti kvailystės. Kiek daugteigiamos energijos.

Privertėte mane šypsotis nuo ausies iki ausies. Geriausioms jums kloties, Elizabeth",– parašė vienas gerbėjas. Ko jau ko, bet gerbėjų šešiolikmetį sūnų Damianą auginanti aktorė turi į valias. Visi jie nori įminti jos grožio ir jaunystės paslaptis.

Pati gražuolė yra prisipažįsta, kad,nors ir nesilanko sporto klube, visada stengiasi aktyviai gyventi ir pataria būtent taip elgtis kitiems.

2016 metais per interviu „E! News" E. Hurley sakė: „ Norėčiau, kad moterys pasitikėtų savimi, jaustųsi gerai būdamos tokios, kokios yra, nebandytų atitikti kažkokių standartų, nes mes gražios visos be išimties.

Nepaisant to, manau, kad labai svarbu palaikyti formą. Tiesą sakant, visai nesvarbu, koks jūsųdydis, svarbiausia judėti. Nesilankau sporto klube, tačiau gyvenu labai aktyviai. Nejaučiu poreikio būtiperkarusi, tačiau noriu atrodyti ir jaustis gerai".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)