Anksčiau Monika dažnai buvo traukiama per dantį dėl savo keistoko, nesuderinto ar kiču dvelkiančio rengimosi stiliaus. Tačiau viskas pasikeitė vos per kelias dienas. Iš pradžių mergina gausybės stiliaus vertintojų komplimentų nusipelnė po gruodžio 30-ąją išsskirtinei publikai Vilniuje pristatytos komedijos „Nepatyręs“. Mergina, šioje juostoje suvaidinusi epizodinį vaidmenį, į premjerą atėjo pasipuošusi puikiai jos figūrai tinkančiu tamsiu kombinezonu.

Monika Šalčiūtė. facebook.com nuotr.

Naujųjų metų naktį Monika vėl nustebino savo gausią gerbėjų armiją, socialiniame tinkle paviešinusi savo naujametinei fiestai pasirinktą suknelę.

2014-uosius M.Šalčiūtė palydėjo apsivilkusi tamsiai pilką suknelę, kuri efektingai apnuogino pečius, o jos dekolte, išryškinusi skandalų persekiojamos merginos moterišką grožį, ne vieno tūkstančio stipriosios lyties atstovų kraują įkaitino iki virimo temperatūros.

Monika Šalčiūtė. facebook.com nuotr.

„Kažkaip nelinksma“, - peržengdama 2014 ir 2015 metų slenkstį savo paskyroje brūkštelėjo Monika Šalčiūtė. Tačiau daugiatūkstantinė jos sekėjų socialiniame tinkle armija jautėsi daugiau negu laiminga, matydama, kaip jų numylėtinė iš vėjavaikės merginos virto efektinga lemtinga moterimi.