Kviestiniams vakaro svečiams organizatoriai parūpino specialius kvietimus - „obligacijas“. Ištaigingo vakaro metu susirinkusiesiems buvo paaiškinta, kaip iš „obligacijų“ gauti kuo didesnių dividendų. „Wallstreet Avenue“ obligacijų dividendai – informacija, kurią kas mėnesį vyksiančiuose „akcininkų susirinkimuose“ galės gauti šių „vertybinių popierių“ turėtojai.
Šis kvietimų sumanymas – ne atsitiktinis. Daugeliui tikrai ne paslaptis, kuo prekiauja Volstrito biržos makleriai. „Wallstreet Avenue“ „akcininkai“ už savo turimas „obligacijas“ visuomet galės gauti vertingos informacijos apie visus svarbiausius vakarėlius ir pramogas.
Jau per atidarymo vakarėlį svečių, tarp kurių buvo galima išvysti ir daug žinomų veidų, laukė nemažas siurprizas – vakaro vedėjas Martynas Starkus lyg tikras Volstrito vilkas iš savo kišenių išmetė pluoštą dolerių. Vakarėlio dalyviai iš pradžių apstulbo, o paskui nuo grindų susirinko pinigus.
Restobare šeimininkausiantis 4 restoranų virtuvių šefas Montvydas Kazlauskas yra pasakojęs, kuo stebins savo svečius.
„Mūsų fontanėlyje plaukios omarai. Jei virtuvėje bus pasibaigę švieži, o lankytojai pageidaus skanauti omarų, gaudysime juos savo fontane ir kepsime. Pasiūlysime ir ryklienos mėsainių, ir ypatingų dešrainių, tačiau akcentuoti norėčiau visai ne patiekalus“, - intriguojamai kalbėjo M. Kazlauskas. Jis užtikrino, kad restobare „Wallstreet Avenue“ didžiausias dėmesys bus skiriamas maisto gaminimui, jo natūralumui ir aukščiausiai kokybei.
„Gaminsime natūraliai. Be jokių papildomų priemonių, be cheminių priedų. Žinau ne vieną restoraną Vilniuje, kurio virtuvėje maistas „gardinamas“ cheminiais priedais. Pagalvokite, kur tai matyta, kad žolelių padažas gaminamas išbėrus miltelius iš pakuotės ir užpylus juos vandeniu? Pas mus tokių dalykų nebus. Gaminsime natūraliuoju ilguoju būdu. Mūsų siūlomo maisto stilius primins gatvės maisto stilių, tačiau tai nebus užkandinės maistas. Patiekalai bus labai aukšto lygio. Siūlysime ypatingas dešreles ir dešrainius, mėsainius su rykliena, turėsime ir omarų“, - pasakojo virtuvės virtuozas.
Tiesa, prieš kelias savaites viešumoje pasirodžius efektingai stilistės Astos Valentaitės fotosesijai, žinoma moteris mėtė pėdas ir bandė išsisukti nuo atsakymų į klausimus, kokiu tikslu pozavo ir filmavosi vilkėdama garsiausių pasaulio mados namų drabužius. Asta tuo metu tik pažėrė užuominų. Neilgai trukus žurnalistai „išryškino“, kad Asta ypatingoje fotosesijoje dalyvavo ne be priežasties – tai buvo „Walstreet Avenue“ įvaizdinės kampanijos dalis. Galiausiai paaiškėjo, kad prie naujojo projekto prisijungė ir ekstravagantiškuose vakarėliuose efektingais šou ir netradiciniais sprendimais garsėjantis vienas populiariausių Lietuvos didžėjų Audrius Kolesnikovas, geriau žinomas kaip Driule XL, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Man patikėtos kūrybos direktoriaus pareigos, pagrindinė man tekusi užduotis – viską kaip įmanoma sušiuolaikinti. Lietuva nėra labai susijusi su Volstritu, neturime šios istorijos šaknų, taigi, mūsų idėja - Volstrito pateikimas savaip. Tai labiau bus tikrojo Volstrito vakarėlių pristatymas ar net kičinis jų pateikimas – ne bandymas kopijuoti. Būtent Volstrito tematika ir bus „Wallstreet Avenue“ programose. Kalbant apie naktinę programą, mane labai įkvėpė Dubajaus ir Paryžiaus kultūra. Patirtis, įgytas šiuose didmiesčiuose, perteiksiu čia, Vilniuje“, - pasakojo vienas populiariausių Lietuvos didžėjų.
„Esame ta pirmoji vieta, kurioje bus ir naktinio klubo, ir baro, ir restorano elementų. Viskas vyks vienoje erdvėje. Skanius patiekalus keis gerų gėrimų paradai, o ryte viskas transformuosis į brančą, skambės muzika iš kasečių. Žadame naują posūkį Vilniaus pasilinksminimo vietų padangėje, nes būtent Vilniuje tai jau įmanoma, kiti Lietuvos miestai iki to nepriaugo“, - intrigavo jis.