23 metų pramogų pasaulio garsenybė žvelgia ne tik nuo vasario mėnesio Italijai skirto „Vogue“ žurnalo viršelio. Modelio atvaizdas, kurį ne be pagrindo galima pavadinti vienu iš skandalingiausių, puikuojasi ir viename iš vidinių puslapių.

Kaip informuoja portalas „People“, jam K. Jenner pozavo visiškai nuoga – vien mūvėdama geltonas indų plovimo pirštines, kojinaites, avėdama aukštakulniais ir segėdama gana masyvius auskarus.

Prie šios savo nuotraukos, kurią pati paviešino asmeninėje „Instagram“ paskyroje, žvaigždė parašė: „juk sakiau, kad tai drama“.

Garsenybės puslapio sekėjai nuotrauką įvertino kuo puikiausiai – tai liudija daugiau nei 2 mln. įvertinimų „Patinka“, surinktų vos per porą valandų.

Ne vienas iš žymiųjų K. Jenner draugų neatsispyrė pagundai pakomentuoti nuotrauką. Komentarų paliko ne tik Kardashian ir Jenner klano divos, bet ir Jonathanasw Chebanas – Foodgod pasivadinusi amerikiečių realybės šou žvaigždė. „Populiarumu tai pranoks supertaurės varžybas“, – neabejoja jis.

K. Jenner paviešino ir šio mėnesio „Vogue“ numerio viršelio nuotrauką, kurios autoriai – mados fotografai Mertas Alasas ir Marcusas Piggottas. Viršeliui modelis pozavo dėvėdama rausvos spalvos palaidinę.

Įspūdingiausiai nuotraukoje atrodo melsvos spalvos akių šešėliai.
„Vienas iš labiausiai vykusių mano kadrų! Labai noriu, kad pamatytumėte ir kitus. Tikras svajonės išsipildymas!“ – parašė K. Jenner.

Tokiomis nuogomis nuotraukomis K. Jenner mina savo sesers Kim Kardashian pėdomis, mat ši jau ne kartą fotografams yra pozavusi visiškai nuoga. Pavyzdžiui, jos nuogos nuotraukos žurnalui "Paper" buvo tokios populiarios, kad pateko į pramogų pasaulio istoriją.

Kim Kardashian (Paper magazine nuotr.)
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)