Juoda gundanti suknelė, ryškiai raudonos lūpos, tokios pačios spalvos pirštinės iki alkūnių, raudonos pėdkelnės ir bateliai - vargu, ar kas tikėjosi kada nors pamatyti I.Valinskienę lemtingos moters vaidmenyje.

Seimo narės ir režisieriaus Vytenio Pauliukaičio parengtas numeris tapo savotišku siurprizu-dovana moterų numylėtiniui Mariui Gelažnikui, kuriam Inga Valinskienė negaili komplimentų „Žvaigždžių duetuose“.
LNK projekte „Kai švenčia Žuvys“, po Žuvų ženklu, kovo 8-ąją, gimęs M.Gelažnikas viešėjo kaip svečias, kurį turėjo sveikinti jam artimi žmonės.

Gėlių puokštės iš dukters Monikos Gelažnikaitės ir geros bičiulės Renatos Paleičikaitės buvo galima tikėtis, tačiau kad specialią dovaną – su šokiu persipynusią dainą – įteiks I.Valinskienė ir V.Pauliukaitis, vakarėlių liūtu tituluojamas verslininkas nė nenutuokė.

Panašu, kad šia staigmena buvo patenkintos abi pusės – M.Gelažnikas šypsojosi, dar linksmiau buvo nusiteikusi jam į ranką įsikibusi I.Valinskienė. Matyt Seimo narė yra tvirtai įsitikinusi, kad įvairių gyvenimiškų situacijų užgrūdintas jos vyras puikiai atskiria, kur yra šou, o kur – beužsimezgantys jausmai.