Himną pavadinimu ,,Mes galim tai padaryti kartu“ sukūrė pats Sasha. Pasakodamas apie kūrybinį procesą, dainininkas pabrėžia norėjęs sukurti pozityvų ir įkvepiantį tekstą, o ne liūdną baladę.

Himno pristatyme dalyvavo ir būrys Sashai pritariančių dainininkų: Vaidas Baumila, Daiva Starinskaitė, Giedrė iš ,,Empti“, Marius Adomaitis, Donatas Montvydas, o atvykti negalėjo Linas Adomaitis ir mažo sūnaus neturėjusi kam palikti Rūta Ščiogolevaitė.

Pristatyme dalyvavusi gydytoja Kristina Andrėkutė papasakojo, jog reta vėžio forma, kuri vadinama sarkoma, dažniausiai suserga jauni žmonės, todėl himnu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį ir paprašyti pagalbos baisia liga susirgusiems ligoniams.

Ne tik sukurti bei sudainuoti himną, bet ir padėti ligoniams ryžosi ir Sasha Song. Dainininkas jau pridavė savo kraują: ,,Šiek tiek aišku nerimauju, nes žmonės pasakojo, kad rizikinga. Bet mačiau ne vieną savo paties artimąjį kenčiant šią ligą, todėl esu pasiryžęs tapti kaulų čiulpų donoru “, - pasakojo Sasha Song. Prieš priimdamas sprendimą gulti ant operacinio stalo, dainininkas ligoninėje aplankė sarkoma sergančius ligonius.

Akimirkos iš himno pristatymo – Klubas.lt galerijoje