Priminsime, kad Monika Šalčiūtė, Kristupo Krivicko prodiusuojamoje ir per TV3 rodomoje laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“ buvo įtarta sužvaigždėjimu, mat atsisakė joje filmuotis. Įsiutusi socialinio tinklo princesė savo paskyroje išdėjo viską, ką galvoja apie K.Krivicką ir jo kuriamas laidas. Rytų kovos menus propaguojantis ir įspūdinga kūno faktūra galintis pasigirti prodiuseris buvo pavadintas ne pačiais švelniausiais žodeliais.

Tačiau dabar šiame fronte nusistovėjo ramybė. „Nenoriu išduoti paslapčių, bet jis dabar yra apramintas. Nemanau, kad dar kada pasikartos įžeidinėjimai ir jo laidos bus santūresnės. O jei pasikartos – tai bus drąsu iš jo pusės“, - portalą KLUBAS.lt patikino M.Šalčiūtė, dar kartą pakartojusi, jog nenori išduoti, kaip jai pavyko susitarti su K.Krivicku.

Prieš trejus metus dar niekam nežinoma buvusi mergina šiandien jau gali pasigirti dalyvavusi ne viename dideliame projekte, o kvietimų pasisvečiuoti įvairiose televizijos laidose sulaukianti daug ir nuolat, tačiau dabar kur kas kruopščiau atsirenka pasiūlymus.

Didžiausia Monikos Šalčiūtės televizinė naujiena – jos laukiantis didelis naujas projektas, apie kurį ji neišduoda nė mažiausių detalių. Viena aišku – jį kurs Justino Milušausko prodiuserinė kompanija „Just TV“, kurios kuriamą projektą „Šok su manimi“ Monika paliko garsiai trenkusi duris. „Mes susitaikėme ir kursime bendrą, didelį projektą“, - paaiškino M.Šalčiūtė.