Įdomiausia, kad diskusija, per kurią ji ir prisipažino, kokį intelekto koeficientą (IQ) turi, kilo, kai mergina paviešino savo nuotrauką be lašo makiažo.

Monikos Šalčiūtės paskyra socialiniame tinkle turi beveik penkiasdešimt tūkstančių gerbėjų, tad nenuostabu, kad netrukus įsiplieskė diskusijos – ar publikuotoje nuotraukoje Monika naudojo kosmetikos priemones, ar spinduliuoja natūraliu grožiu.

Kai vieną kritikę Monika pavadino kvailele, ši atšovė, kad prieš kitus žmones vadindama kvailiais, Monika turėtų pasidomėti, koks yra jos IQ.

M.Šalčiūtės atsakymo ilgai laukti nereikėjo. „Tikrai didesnis už tavąjį...162, kvailele, dabar gali dingti iš čia, nes nesi nei kalbinama. Eik pardavinėti kosmetiką iš po papo, ne man čia rašius“, - gerokai pyktelėjo socialinių tinklų princesė.

Tiesa, Monika nedetalizavo, ar ji tikrai yra atlikusi IQ testą. Tačiau jei jos IQ yra toks aukštas, ji, remiantis žinynais, patenka tarp 1 proc. planetos gyventojų. Žmonės, kurių IQ siekia 130 ir daugiau, paprastai yra labai talentingi ir gabūs.