Po to, kai praėjusią savaitę per TV3 rodytame „Žvaigždžių dešimtuke“ Monika Šalčiūtė buvo įtarta sužvaigždėjimu, mat atsisako bendrauti su laidos kūrybine komanda, vieną didžiausių sekėjų armiją socialiniame tinkle turinti mergina nevyniodama žodžių į vatą sudirbo K.Krivicko prodiusuojamas laidas,apibūdindama jas kaip „gaidiškas“ ir „su 400 litų biudžetu“.

Kliuvo ir pačiam įspūdingo sudėjimo prodiuseriui, kurį mergina, prieš tai sukėlusi skandalą savivališkai pasitraukdama iš įtakingo prodiuserio J.Milušausko bendrovės „Just TV“ kurto projekto „Šok su manimi“ bei turėjusi priekaištų „Pingų kartos“ vedėjui Andriui Tapinui, pavadino „kvaileliu“.

Dabar gi simpatiška, bet gana kieto charakterio mergina susinervino, kai K.Krivicko kūrybinė grupė kreipėsi į ją kilus šviežiausiam skandaliukui – pareigūnai susidomėjo vieno menkai žinomo atlikėjo daina, neva skatinančiai narkotikų vartojimą. Kūrinys, patalpintas į populiarią vaizdelių platformą, iliustruojamas M.Šalčiūtės nuotrauka – šis faktas ir sudomino K.Krivicko bendrovės darbuotojus. Panašu, kad jiems gauti merginos komentaro nepavyko.

Kristupas Krivickas. DELFI (T.Vinicko nuotr.)

„Kristupai Krivickai, atsikabinkit su visa savo pakalikų komanda. Kažkoks vaikinas be mano sutikimo panaudojo mano foto (turbūt kad daugiau peržiūrų būtų) -na, ką čia padarysi, neturiu laiko aš terlionėms. O viena višta iš Kristupo darbuotojų toliau rašinėja nesąmones. Negali matau be manęs, o atrodo visi žmonės prie metų, jau ir praplikt spėjo, o elgiasi kaip vaikai. Ir toliau kuria šūdinas laidas - kartais kokia beždžionė neprisideda prie scenarijaus kūrimo? Jeigu butu TOP 10 debiliškiausių laidų, jamtumėt 1 vietą“, - savo paskyroje socialiniame tinkle vėlyvą trečiadienio vakarą brūkštelėjo įsiutinta mergina.