„Kai išgirdau apie savo pergalę, sustojo kvėpavimas. Maniau, kad uždusiu. Tai akimirkos, kurių nepamiršiu visą gyvenimą“, − po laimėjimo žodžius sunkiai rinko antrojo „Lietuvos balso“ nugalėtojas.

Vakaro metu scenoje pasirodė ir Inga Valinskienė, kuri jausmingam duetui pakvietė būsimą „Lietuvos balso“ nugalėtoją P. Bagdanavičių. Judviejų duetas atrodė nuostabiai. Šalia Paulius Inga tiesiog spindėjo naujametiniu grožiu. Ji vilkėjo baltą atlasinę retro suknelę bei buvo pasipuošusi tokio paties stiliaus šukuosena. Elegantiška ir rafinuota - tokia buvo Inga pirmosios Naujųjų metų dienos vakarą.

„Džiaugiamės prisidėję prie šio jauno žmogaus savęs kūrimo. Jis iš tų, kurie klauso ir išgirsta patarimus, mokosi. Galbūt ne viskas pavyksta taip, kaip tikisi, tačiau potencialas yra didžiulis. Manome, kad vienas kelių, atvedusių Paulių į pergalę buvo tas, kad jis pasinaudojo patarimu dainuoti lietuviškai. Jis atrakino žiūrovų širdis, tad jo trofėjus skirtas ne tik jam – tai bendra jo artimųjų, draugų ir visų gerbėjų pergalė“, − džiaugsmo neslėpė ir P. Bagdanavičiaus mokytojai Inga ir Arūnas Valinskai.