Lenktynės tradiciškai buvo atidarytos iškilminga ceremonija, per kurią Palangoje poilsiaujantys smalsuoliai galėjo apžiūrėti prabangius lenktyninius automobilius, susipažinti su jų ekipažais, o taip pat išgirsti ir lenktynių himną – šį kartą ši garbė buvo patikėta seksualiosioms „Olialia pupytėms“.

Atidarymo ceremonija vyko sklandžiai iki pat himno pristatymo, tačiau kai Oksanos Pikul, Skaistės Steikūnaitės ir Marinos Bui trio atėjo eilė kopti į sceną, organizatorius išpylė karštis – pasirodo, garso aparatūra nenuskaitė jų turimo kompaktinio disko, kuriame buvo įrašyta daina.

Veiklumu pasižyminti Oksana Pikul tuoj pat pradingo minioje – mergina lėkte lėkė prie automobilio, kuriame įžvalgiai buvo palikusi keletą kompaktinių diskų su įrašytu lenktynių himnu.

Po kelių minučių merginos, apsitempusios gundančiais „Formulė-1” lenktynių trasų merginų kostiumėliais, jau kopė į sceną ir judino klubus pagal uždegančius „Omnitel 1000 km lenktynių“ himno ritmus.

„Ne veltui su savimi visada vežiojuosi tokį didelį krepšį“, - juokdamasi po pasirodymo sakė Oksana, išgelbėjusi lenktynių atidarymo ceremoniją nuo skandalo.

Po pasirodymo dainininkių trejetas Palangoje neužsibuvo – sėdusios į S.Steikūnaitės vairuojamą septynerių metų senumo „Hondą Accord“, seksualiosios divos paliko kurortą.