Gana šokiruojančios, kūno beveik neprisidengusios manekenės pozos papiktino grožio konkurso „Mis Prancūzija“ vadovę Genevieve de Fontenay.

Griežta dama manekenę išvadino „iškrypėle, melage ir apgavike“, ir atėmė iš jos gražiausios 2009 metų Paryžiaus merginos titulą – pagal grožio konkursų taisykles, „Mis Prancūzija“ kandidatės negali pozuoti apsinuoginusios. Taip pat joms draudžiama fotografuotis ir dviprasmiškoms nuotraukoms.

Gražiausios 2009 metų Paryžiaus merginos advokatas pareiškė, jog skandalą sukėlusios nuotraukos buvo padarytos prieš kelerius metus. Be to, žurnalas jas išspausdino nepaisydamas KellyBochenko protesto. Advokatas pabrėžė, jog manekenė žurnalą padavė į teismą, tačiau tai Genevieve de Fontenay neįtikino.

„Anksčiau ji buvo brunetė – kaip ir šiose pornografinėse nuotraukose. Jūs įsitikinęs, jog šie kadrai daryti prieš ketverius metus? Ji paprasčiausiai pasikeitė plaukų spalvą, ji apsimelavo, iš pradžių pareiškusi mums, kad nuotraukose pavaizduota mergina – visai ne ji. Ji du kartus pasirašė taisykles - 2008 ir 2009 metais, ir abu kartus apsimelavo”, - širdo grožio konkursų organizatorė.

Lenko ir japonų kilmės Italijos pilietės dukra Kelly Bochenko du kartus dalyvavo Paryžiaus grožio konkurse – 2008 metais jos grožis liko neįvertintas, o po metų ji jau pasipuošė gražiausiai Paryžiaus merginai skirta karūna ir titulu. Po šios sėkmės Kelly Bochenko ketino varžytis ir „Mis Prancūzija 2010” konkurse, tačiau dėl kilusio skandalo buvo išbraukta iš kandidačių sąrašo.