„Sutinku draugę, o ji eina pro šalį ir mandagia, svetimam žmogui skirta, šypsena šypsosi man. Aš jai sakau „labas“, o ji žiūrį į mane ir nepažįsta“, - įspūdžius pasakoja 46 metų projekto dalyvė iš Vilniaus.

Daiva Balsytė dar rugsėjį sudalyvavo prekybos centre vykusioje atrankoje. Pro šalį ėjusi moteris nusprendė stabtelėti ir užpildyti anketą. Vienas komisijos narių – veidoskaitos specialistas Žydrūnas Sadauskas, atrankos metu pasikalbėjęs su Daiva, nusprendė, kad šiai moteriai kaip niekam kitam reikia dalyvauti pokyčių projekte.

Į platųjį pasaulį išleidusi dvi atžalas, ilgus metus dirbo Lietuvos bankų sistemoje, tačiau moteris buvo pasiryžusi ne tik išvaizdos, bet ir profesiniams pokyčiams.

LNK nuotr.

„Jeigu Daivą apibūdinti vienu žodžiu, tai yra generolas. Kalbant apie mūsų generolą - jis naujam kelyje“, - prasidėjus Daivos pokyčiams konstatavo veidoskaitininkas.

Šio sekmadienio laidoje žiūrovai galės stebėti, kaip Daiva keliauja per specialistų kabinetus ir po truputį transformuojasi į nuostabią, stilingą moterį. Neįtikėtini jos pasikeitimai, lydimi naudingais profesionalių gydytojų, dermatologų, plaukų ir išvaizdos stilistų komentarų, turėtų sudominti visus, kas planuoja keistis ir dar nesiryžta to padaryti.