Pora savaičių savo šimtatūkstantinę sekėjų armiją socialiniame tinkle maitinusi neutraliais, didesnių emocijų nesukeliančiais vaizdeliais, Monika vėl driokstelėjo, paviešinusi nuotrauką, atspindinčią jos vasaros laukimo būseną.

Vaizdelis, kuriame Monika užfiksuota vilkinti džinsus ir sportinę liemenėlę, sulaukė didelio susidomėjimo – iš toli šviečiantis socialinio tinklo princesės pilvo presiukas su į bambą įvertais auskariukais žadino mintis apie artėjančią vasarą ir ilgas nerūpestingas dienas smėlėtuose Palangos paplūdimiuose.

Nors Monika kol kas negali pasigirti tokiomis išdailintomis kūno linijomis kaip Indrė Burlinskaitė, tačiau jos gerbėjai negailėjo komplimentų. Vis tik atsirado ir tokių piktaliežuvių, kurie kritikavo Moniką, apipildami ją tokiais nedžentelmeniškais pastebėjimais, kad „papai netelpa į rėmą, platink staniką“ ir panašiais.

Kurį laiką kantriai kentusi bjaurius žodžius, M.Šalčiūtė galų gale pratrūko, pademonstruodama, jog taip pat išmano gatvės kalbą. „Baikit man vaovauti čia, eikit savo vaikams pi*ti protą, jau nusibodot. Gyvuliai, ne žmonės“, - ugningą atsakymą savo kritikams brūkštekėjo M.Šalčiūtė.

Monika Šalčiūtė. facebook.com nuotr.