Brazilė „Playboy" modelis (29 m.) iš Kampinaso pozavo su siauručiu bikiniu ir ilgaauliais batais su Brazilijos vėliava, galvą jai puošė laimėtojos karūna.

Konkursas vyko Meksikos sostinėje Meksike, jame dalyvavo dailiosios lyties atstovės iš Jungtinės Karalystės, JAV, Kanados, Australijos, Ispanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Portugalijos, Meksikos ir Brazilijos.

Antrą ir trečią vietą laimėjo Brazilijoje gimusios, bet šiuo metu Europos šalims atstovaujančios merginos: Prancūzijai atstovaujanti Rayane Laura Souza užėmė antrą, o Britanijos atstovė Jessica Lopes – trečią vietą.

Konkurso dalyvės mūvėjo kelnaites su virvele, vilkėjo provokuojamus apatinius. Nepaisant tarptautinio populiarumo, konkursas vertinamas gana prieštaringai, ne kartą yra buvę kaltinimų nesąžiningumu, bandymais papirkti.

2018 m. paskelbus konkurso laimėtoją, į sceną atskubėjo viena konkurso dalyvė, nuplėšė laimėtojai juostą ir apkaltino ją pasididinus sėdmenis.

2017 m. šešios iš 15 konkurso finalininkių, taip pat ir laimėtoja Rosie Oliveira, buvo apkaltintos nesąžiningumu – pasitelkusios interneto robotus balsavimui.

2014 m. konkurso „Miss BumBum" dalyves Mari Sousą ir Elianą Amaral apkaltino bandymu papirkti komisiją dėl pirmos ir antros vietos, bet galiausiai konkursą laimėjo Indianara Carvalho.

S. Cortez prizas – 50 000 Brazilijos realų (apie 11 104 eurų). Konkursas neabejotinai pelnys jai populiarumo.

Brazilijoje gimusi Rayane Laura Souza užėmė antrą vietą. Modelis, baigusi Bolivijos universitete mediciną ir dirbanti toje šalyje gydytoja, konkurse atstovavo Prancūzijai, nes abu jos tėvai – prancūzai.

Trečią vietą užėmė Brazilijoje gimusi, bet šiuo metu Jungtinėje Karalystėje gyvenanti Jessica Lopes.

S. Cortez jau buvo tapusi šio konkurso laimėtoja 2015 m.

Populiarus konkursas vyko pirmadienį, Meksike „Foro Totalplay" rūmuose.

Anksčiau „Miss BumBum" konkursas vykdavo tik Brazilijoje, bet dabar jis tampa tarptautiniu renginiu.

Dauguma dalyvių buvo gimusios Brazilijoje arba šiuo metu čia gyvenančios.

Konkursą organizavo Brazilijos verslininkas Cacau Oliver (40 m.), įkvėptas panašaus konkurso Prancūzijoje.

Konkurso tinklalapyje rašoma: „Suorganizuoti šį konkursą paskatino Prancūzijoje vykstantis konkursas „Show Me Your Sloggi". Brazilijoje jau įvyko aštuoni konkursai, kuriuose dalyvavo 2016 moterų. Daugelis iš jų po konkurso tapo garsenybėmis šalies ar tarptautiniu lygiu."

Konkurse yra viena griežta taisyklė – dalyvių sėdmenys turi būti absoliučiai natūralūs. Tiesa, kitų kūno dalių koregavimo operacijos leistinos.

Konkurso taisyklėse rašoma: „Dalyvės gali būti pasidariusi visų kūno dalių procedūrų, išskyrus sėdmenų."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)