Viena iš labiausiai akį traukiančių garsenybių Kendall Jenner. Deja, 23 moteris traukė ne puikiu stiliaus pojūčiu, o priešingai – vulgaria ir viską parodančia suknele.

Užsienio žiniasklaida netgi nevengė pasišaipyti iš moters pasirinkimo. „Cosmopolitan“ straipsnyje rašoma, kad žinoma moteris vietoje suknelės pasirinko atvirą apatinių demonstravimą. Tuo tarpu komentatoriai rėžia dar kritiškiau ir tikina, kad Kendall pasirodė visai be apatinių.

Atvira suknelė visiškai apnuogino merginos kojas, o fotografai tik iš laukė galimybės nufotografuoti įžymybę ir labiau kompromituojančių pusių.

Duoklė Prince'ui

Primename, kad „Oskarų“ ceremonika pažėrė daugybę staigmenų.

Žymusis filmo kūrėjas Spike'as Lee sudalyvavo viename kontroversiškiausių ceremonijos epizodų, atsiimdamas savo pirmąjį „Oskarą“ už geriausią adaptuotą scenarijų už rasinę dramą „BlacKkKlansman“.

Dėvėdamas vien violetinius drabužius, taip pagerbdamas velionį popmuzikos legendą Prince'ą (Prinsą), režisierius savo aštriais pasakymais metė didelį iššūkį televizijos tinklo ABC cenzoriams.

Vis tik vėliau jis pasakė rimtą kalbą, kurioje aistringai padėkojo savo močiutei ir paragino rinkėjus būti „teisingoje istorijos pusėje per 2020 metų JAV prezidento rinkimus.

Tarp visų pretendentų kino studijos „Marvel“ superherojų juosta „Juodoji pantera“ veikiausiai buvo geriausiai pažįstama televizijos auditorijoms – ji buvo pelningesnė nei visos kitos juostos, šiemet nominuotos geriausio filmo kategorijoje.

Kino meno ir mokslo akademijos maždaug 7 900 balso teisę turinčių narių nusprendė papildyti blokbasterio uždirbtų pinigų krūvą auksu, paskirdami „Oskarą“ už šio filmo stiliaus kryptį, kostiumus ir garso takelį.

Smukę reitingai

Pirmąją statulėlę – už geriausią antrojo plano aktorės vaidmenį – gavo pirmąkart nominuota 48 metų Regina King, filme „If Beale Street Could Talk“ vaidinanti motiną, ginančią nepagrįstai išžaginimu apkaltintą savo dukters vaikiną.

Desperatiškai norinti padidinti neseniai smukusius reitingus Akademija mėgino laikytis trijų valandų programos, bet susidūrė su keliais iššūkiais.

Pirmąkart per tris dešimtmečius ceremonija neturėjo vedėjo, šio vaidmens atsisakius komikui Kevinui Hartui, sulaukusiam kritikos dėl praeityje parašytų „Twitter“ žinučių, kurioje buvo įžvelgta homofobijos apraiškų.

Šiemet kilo kontroversijų dėl ceremoniją norėjusios sutrumpinti Akademijos planų įteikti kelis apdovanojimus per reklamos pertraukas ir palikti vietos eteryje tik kelioms nominuotoms dainoms. Abiejų idėjų kiek vėliau buvo atsisakyta.

Lady Gaga ir jos kolega Bradley Cooperis nustebino auditoriją savo dainos „Shallow“ atlikimu, o vėliau dar pasirodė dainininkės Jennifer Hadson ir Bette Midler.

Galiausiai šou viršijo skirtą eterio laiką tik 15 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)