Laidos filmavimas turėjo baigtis Ryčio Cicino ir jo ištikimųjų „Rokados“ šokėjų pasirodymu, tačiau likus porai minučių iki estrados princo pasirodymo, „Rokados“ šokėja, prisistatanti tik Marijos vardu, įnirtingai plušėjo, bandydama sutaisyti išlūžusias sceninio kostiumo kelnaičių sagteles.

Nors pasirodymo metas nenumaldomai artėjo, Marija, rodos, dėl išlūžusių sagtelių nė kiek nesijaudino ir vis laidė juokus. „Čia geležinės kelnaitės, jos užsideda kaip šarvai –jas dar labiau tobulinu. Padarysime taip, kad būtų visam gyvenimui, kad nenukristų, nenusiimtų“, - šmaikštavo kailiniais prisidengusi šokėja, patikinusi, kad po ypatingai kukliu sceniniu kostiumėliu ji apatinio trikotažo nevilki.

Mariją išgelbėjo žiogelis, kuriuo ji prieš pat pasirodydama prieš televizijos kameras susisegė kelnaites. Tiesa, šokėjos buvo pasiruošusios ir tam atvejui, jei Marijos kelnaitės nukristų – moterų pečius gaubė didžiuliai dekoratyviniai apsiaustai, į kuriuos bėdos atveju ir galėjo susisukti „Rokados“ šokėja.

Pasak Marijos, per savo ilgametę istoriją „Rokados“ šokėjos ne kartą pergyveno pikantiškas akimirkas, tačiau vieną istoriją įsiminė visam gyvenimui. Prieš kelerius metus Panevėžio Paįstrio aerodrome buvo surengta vaikų šventė, kurią stebėjo per tris tūkstančius vaikų kartu su savo tėvais.

Didesnės ir mažesnės žvaigždės keitė viena kitą, kol atėjo eilė savo šokių sugebėjimus pademonstruoti ir „Rokadai“.

„Išėjo visos šešios šokėjos šokti sambos, sceniniai kostiumėliai – atskira viršutinė ir apatinė dalis. Lemiamu momentu atsisegė viršus, nukrito, bet samba tokia gera, kad ji to nepajuto, o pasižiūrėjo tik pabaigoje, kai reikėjo nusilenkti. Mergaitę ištiko šokas“, - juokėsi Marija, pati tik per plauką scenoje nepasirodžiusi be kelnaičių.