„Labai norėjosi prasitęsti vasarą ir pabėgti nuo lietuviško lietaus, todėl ir šįkart savo atostogoms pasirinkome saulėtąją Turkiją“, – šypsodamasi apie atostogas pasakojo žinoma moteris.

Indrė taip pat išdavė, jog šioje svečioje šalyje atostogauti apsimoka labiau nei Lietuvoje. „Už tokią sumą, kokią skyrėme šioms atostogoms, Lietuvoje nieko nebūtume gavę, o čia ir oras nuostabus, ir Egėjo jūros paplūdimiai gniaužia kvapą. Taip pat ir labai skanus maistas, kurio tikrai neatsisakėme (šypsosi).

Ši šalis yra ir labai lengvai pasiekiama. Vos kelias valandas trunkanti kelionė lėktuvu ir jau galima džiaugtis saule bei paplūdimiu“, – pasakojo I. Burlinskaitė.

Indrė taip pat pastebėjo, kad čia tiek aptarnaujantis personalas, tiek ir kiti poilsiautojai buvo labai malonūs. Pasiteiravus, ar niekas įkyriai nestebėjo jų ištreniruotų kūnų ir nekalbino, Indrė nusišypsojo.

„Žvilgsnių išmokome nepastebėti, o komplimentų, jog esame graži pora, sulaukiame. Ypač iš aptarnaujančio personalo. Tačiau turbūt to sulaukia ir kiti čia poilsiaujantys žmonės“, – kalbėjo žinoma moteris.

Sporto ir sveikos mitybos jie nepamiršo net ir šių atostogų metu, todėl turėjo treniruotis bei nepiktnaudžiauti gardžiais, bet kaloringais patiekalais. Indrė ir Liudas visuomet rinkosi tuos patiekalus, kurie tinka sportuojant, todėl iš atostogų saulėtoje šalyje negrįžo su papildomais kilogramais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)