Didžiulis skandalas, kuomet išaiškėjo, jog tarp žmonių, komentuojančių Egidijaus Dragūno nuotykius, buvo ir jo muzikinis krikštatėvis Andrius Mamontovas, kilo kovo mėnesį.

Visuomenė šokiruota stebėjo dviejų lietuviškos popkultūros legendų apsišaudymą socialiniuose tinkluose, o mėgėjai anonimiškai komentuoti Selo elgesį naujienų portaluose užplūdo bažnyčias, kur tyliai meldėsi, jog nebūtų įtraukti į taip vadinamąjį „67 pasmerktųjų sąrašą“ - būtent tiek jį įžeidusių komentatorių Selas ketino paduoti į teismą ir išsireikalauti piniginės kompensacijos, net jei minties ir klaviatūros nesuvaldžiusiems piliečiams būtų reikėję parduoti „paskutinius triūsikus“.

Tačiau vėliau Selas gerokai atlėgo, o puikus vasaros koncertas Klaipėdoje ir artėjantys megaturbo pasirodymai Vilniuje ir Kaune, ko gero, apskritai privertė jį pamiršti patirtas nuoskaudas.

Egidijui ruošiantis koncertams, apie tai, kad ruošama didelė byla anoniminiams komentatoriams savo paskyroje socialiniame tinklapyje pranešė Ugnius Kiguolis. Konkretaus žmonių skaičiaus, kurie sulauks kvietimo į teismą, jis nepranešė, tačiau gali būti, jog Ugniaus sąrašas net pranoks „67 pasmerktųjų sąrašą“, mat Kauno milijonieriumi žiniasklaidos pakrikštytas vyras šią vasarą buvo minimas ne vienoje rezonansinėje istorijoje, naujienų portaluose sulaukusioje daugybės komentarų.

Ugnius Kiguolis pastebi, kad kelios įžeidžiančios ar šmeižiančios eilutės jų autoriui gali kainuoti iki 3000 eurų. Pasak Ugniaus, jo tikslas – pasiekti, kad anoniminiai komentatoriai išmoktų nuomonę atskirti nuo šmeižto, o kritiką – nuo patyčių. „Ir pasaulis taps šviesesnis“, - savo paskyroje brūkštelėjo Ugnius Kiguolis.