ienė su O. Pikul kova televizijos eteryje taip ir neįvyko – projekte „Kviečiu šokti“ dalyvavusi Oksana anksčiau laiko paliko jį dėl traumos, o „Šok su manimi“ gerokai vėliau dėl traumos pasirodė V. Jasaitienė, moterys savaitgalį dalyvavo neakivaizdžioje stiliaus dvikovoje.

Penktadienio vakarą, naujo šviesiaplaukių kultą propaguojančio naktinio klubo atidaryme spindėjo Oksanos Pikul žvaigždė. Moteris su savo grupės narėmis pasirodė scenoje, tačiau stebino ne jų koncertas, o itin atvira ir erotiška sceninė apranga. O. Pilkul su pupytėmis nuogą kūną buvo aptempusi juodu nėrinių triko, iš po jo švietė tik mažutės apatinės kelnaitės. Toks aprangos kodas sulaukė didžiulio dėmesio ir daugybės komentarų.

Šeštadienio vakarą žvaigždžių valanda atėjo Vaidai Jasaitienei – savo elegancija ji užbūrė ne tik „Šok su manimi“ komisijos narius, bet ir žiūrovus, kurie gausiai palaikė Vaidos ir Manto Vaškelio porą. Šokių projekte debiutavusi V. Jasaitienė suspindo ne erotika, o kuklia elegancija, Vienos valso žingsneliu užbūrusi šokių gerbėjus.

KLUBAS.LT skaitytojai gali nuspręsti, kurios Simo Jasaičio moters savaitgalio aprangos kodas padarė didesnį įspūdį ir buvo labiau vykęs.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)