Kaip rašo today.com, ant raudonojo kilimo pasirodęs S. Smithas antradienio vakarą neabejotinai atkreipė dėmesį į save. „GQ metų žmonių apdovanojimuose“ Londone dalyvavęs dainos „Stay With Me“ atlikėjas vilkėjo juodus nėrinių marškinius ir klasikinį juodą smokingą. Tačiau labiausiai visų dėmesį traukė jo batai. S. Smithas išdidžiai pozavo demonstruodamas savo „Gucci“ batus iki kulkšnių masyviu kulnu. Kitą dieną jis šiuo mados įvykiu pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Šį vakarą pirmą kartą per apdovanojimų ceremoniją avėjau aukštakulnius. Neseniai grįžau namo iš puikaus renginio. Eidamas prie savo namų durų, ėmiau stabčioti ir klausytis, kaip kaukši mano aukštakulniai“, – rašė 27-erių dainininkas.

S. Smithas šiemet paskelbė nenorintis būti siejamas nei su viena lytimi, tačiau teigia tais atvejais, kai į jį kreipiamasi, pirmenybę vis vien teikiantis vyriškiems įvardžiams.

„Vienu metu maniau, kad, štai taip pasirodydamas kitiems, niekuomet nebegalėsiu būti savimi. Jaučiuosi taip gerai ir tiesiog norėjau pasidalinti tuo su jumis visais, tad dalinuosi nuotrauka, kurioje esu su „Gorj Gucci“ aukštakulniais. Tai mano pirmieji aukštakulniai“, – tęsė dainininkas.

Tiesa, tai buvo pirmas kartas, kai S. Smithas su aukštakulniais pasirodė renginyje, tačiau nebe pirmas kartas, kai jis apskritai avėjo tokius batus.

Birželį „Instagram“ paskelbtame įraše dainininkas demonstravo platforminius „Syro“ batus. „Syro“ gamina vyriškų dydžių aukštakulnius.

„Visada norėjau rasti tokius aukštakulnius, kuriuos galėčiau avėti kasdien ir juos apsiavęs eiti į parduotuves. Svajonė išsipildė!“, – prie nuotraukos rašė S. Smithas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)